Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Νέος πρόεδρος στον Ολυμπιακό Λουτρακίου

- Advertisement -

Στη Γενική Συνέλευση του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λουτρακίου, που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, έσκασε η “βόμβα”.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του loutrakiblog, ο επιχειρηματίας Απόστολος Πανούσης πρότεινε να μπει ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής ομάδας, με το ποσό των 200.000 ευρώ, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά και πρόεδρος. Τα μέλη της γενικής συνέλευσης στο άκουσμα της είδησης, ξέσπασαν σε αυθόρμητα χειροκροτήματα αντιλαμβανόμενοι το γεγονός ότι μια νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, γράφεται δια χειρός Απόστολου Πανούση. Σημειώνουμε ότι η ομάδα, από τη νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στο Α’ Τοπικό Πρωτάθλημα Κορινθίας.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν κρίνουμε από την πορεία του ΠΑΟΚ που ουσιαστικά είναι δικό του έργο,δεν είναι καθόλου απίθανο να φτάσει τον Ολυμπιακό εκεί που
    του αξίζει να παίζει.Επιτέλους να ανασάνει και το ταλαίπωρο σωματείο από τις βδέλλες που χρόνια
    του ρουφούσαν το αίμα.Κουράγιο και πιστεύω πως θα ξαναμαζέψει τους Λουτρακιώτες στο γήπεδο.

  2. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον Αποστόλη Πανούση για την πρωτοβουλία του αυτή που ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ στο ''καθεστώς'' που υπήρχε στο Λουτράκι και ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ τον ιστορικό Ολυμπιακό.Χρειάζεται η βοήθεια όλων μας για να πάει καλά η ομάδα αφού πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι αυτή η ομάδα είναι ομάδα όλων των Λουτρακιωτών!

  3. ΕPITELOYS ENA KALO NEO GIA TO LOYTRAKI.O TOLIS EINAI GAMW TA PAIDIA KAI ME TON KOLLHTO TOY TON MIXALH THA KANOYN KALH DOYLEIA STON OLYMPIAKO KAI THA TOYS AGKALIASEI O KOSMOS GIATI EINAI NEOI,AFTHARTOI KAI TOYS AGAPAEI O KOSMOS.EPISHS NA TONISW THN AMESH ANAPTYKSH TWN AKADHMIWN KAI OLA THA PANE KALA.

  4. παιδιά η όλη κίνηση μόνο ενθουσιασμό μπορεί να φέρει στους φιλάθλους του Λουτρακίου,,αλλά μήπως πρέπει να δούμε σε πράξεις τα λεγόμενα Πανούση και τα έργα του,,και μετά ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί..το παρήγορο είναι ότι δεν είναι στην ομάδα κάποιοι που βύζαιναν χρόνια..
    ευχαριστώ για την δημοσίευση
    κος Τάκης

  5. Υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι.Περνούσε με το μηχανάκι στη λεωφόρο ο Κώστας ο Λάμπρου.Μόλις τον βλέπει ο Τόλης ο Ρίμπας του βάζει τις φωνές.Κώστα τι πράματα είναι αυτά αφήσατε την ομάδα σ΄ αυτούς;Εγώ θα την πάρω δεν τους την αφήνω σ΄ αυτούς.Ακούς εγώ θα την πάρω.Τάχασα λέω είναι κακό να μην έχει το συμβούλιο του Ολυμπιακού τζογαδόρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog