Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σήμερα ο τελικός του Μουντιάλ

- Advertisement -

Όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου είναι απόψε στραμμένα στο «Σόκερ Σίτι» του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου Ολλανδία και Ισπανία (21:30) τίθενται αντιμέτωπες με μοναδικό στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο και μία θέση στο πάνθεον της ιστορίας. Η πεμπτουσία των ποδοσφαιρικών… ιστοριών έφτασε, αφού στον «Βασιλέα» των σπορ δεν υπάρχει μεγαλύτερο γεγονός από έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν υπάρχει μεγάλυτερη καταξίωση για έναν ποδοσφαιριστή από την κατάκτηση της συγκεκριμένης… ποδοσφαιρικής κορυφής.

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου λοιπόν κοντράρονται σήμερα με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου του Μουντιάλ, θέλοντας να επιστρέψουν στην χώρα τους με την… κούπα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Ολλανδία και Ισπανία ταξιδεύουν στον «δρόμο» του ονείρου (21:30) και αδημονούν να γιορτάσουν με τους δικούς τους φιλάθλους την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πλήρεις, αφού ο Γουέσλι Σνάιντερ μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από ένα τσίμπημα στον μηρό τις τελευταίες μέρες αλλά θα ενισχύσει κανονικά τους «Οράνιε», ενώ οι «Φούριας Ρόχας» του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα.

Ο τεχνικός της Ισπανίας προσανατολίζεται να αφήσει εκτός και πάλι τον Φερνάντο Τόρες και στη θέση του θα αγωνιστεί ο Νταβίντ Σίλβα ή ο Πέντρο όπως στο παιχνίδι με την Γερμανία.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Φαν Μπρόκχορστ, Ματάϊσεν, Χάϊτινχα, Φαν ντερ Βιλ, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ, Καουτ, Σνάιντερ, Ρόμπεν Φαν Πέρσι.

Ισπανία: Κασίγιας, Καπντεβίλα, Πουγιόλ, Πικέ, Ράμος, Τσάμπι Αλόνσο, Μπούσκετς, Ινιέστα, Τσάβι, Πέντρο, Βίγια.
πηγή:gazzetta

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog