Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

‘Εγινε το μπαμ με Σπανούλη!

- Advertisement -

Στον
Ολυμπιακό θα συνεχίσει κι επισήμως την καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης, που ανακοινώθηκε από τους «ερυθρολεύκους» για τα επόμενα τρία χρόνια! Ο Λαρισαίος γκαρντ αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό, στην πιο θορυβώδη μετεγγραφή μεταξύ των δύο «αιωνίων» τα τελευταία 20 χρόνια.To σίριαλ «Βασίλης Σπανούλης» πήρε τέλος κι αυτό ήταν… ερυθρόλευκο! Ο Λαρισαίος γκαρντ ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες για τα επόμενα τρία χρόνια, σε μία μετακίνηση που θα θυμούνται αρκετοί για πολλά χρόνια, τόσο για τα πολλά «επεισόδιά» της όσο κυρίως για τον θόρυβο που έχει μία μετεγγραφή από τον έναν «αιώνιο» στον άλλο.

Τις τελευταίες ημέρες, με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο παίκτης αμφιταλαντεύτηκε, ωστόσο, μία συνάντησή του με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ την Πέμπτη είχε προηγηθεί τηλέφωνο του Ντούσαν Ίβκοβιτς προς τον ίδιο, έφτανε και περίσσευε για να τον πείσει να αλλάξει «στρατόπεδο» και να βγάλει από πάνω του την πράσινη φανέλα. Ο 28χρονος διεθνής θα φορά τα επόμενα τρία χρόνια αυτή του Ολυμπιακού, ο οποίος εδώ και καιρό είχε ρίξει στο «τραπέζι» πρόταση για 2.4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Μέσα σε λίγα 24ωρα ο Ολυμπιακός είπε «αντίο» στον Λίνας Κλέιζα και «καλώς ήρθες» στον Βασίλη Σπανούλη, που αναμένεται, όπως κι ο Λιθουανός φόργουορντ, να έχει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα με τον «Ντούντα» στον πάγκο της να επιστρέψει στην κορυφή εντός κι εκτός των ελληνικών συνόρων…
πηγή:gazzetta

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog