Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέος Δήμος Νέα Εποχή έτοιμοι για εκλογές

- Advertisement -

Συνάντηση των στελεχών που είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό Νέος Δήμος Νέα Εποχή είχαμε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο στο Λουτράκι.Ο Δημήτρης Α.Γέρου και οι συνεργάτες του θέλουν να δείξουν με την κίνηση αυτή ότι μπαίνουν επιθετικά πλέον στο παιχνίδι της διεκδίκησης της δημαρχίας αφού συγκεντρώθηκαν 45 άτομα και όπως καταλαβαίνετε το ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο!Και όταν μαζεύονται ονόματα όπως Γιώργος Μάρκελος,Μαρία Πρωτοπαππά,Παύλος ΜίχαςΛάμπρος Παπαθεοδώρου νυν δημοτικοί σύμβουλοι,τότε κάτι με πολύ ”δυναμική” αναβλύζει από αυτήν την πηγή και όσο να’ναι ταρακουνάει την πόλη απ’άκρη σ’άκρη.Εδώ βέβαια ακόμα τα πράγματα, είναι όσο να’ναι ακόμα ρευστά και πρώιμα,στον Αγιοθόδωρα όμως ο συνδυασμός Νέος Δήμος Νέα Εποχή πρέπει κυριολεκτικά να  έχει ”κουρσέψει” την πρωτιά λόγω του ότι θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο ονόματα όπως Σωτήρης Στάμου,Δημήτρης Δέδες,Άρης Κωσταντής,Μαρία Στάμου,Γιάννης Παπανίκου,Αργύρης Ψυχογιός,Κώστας Δήμου,Μπάμπης Σπανός κ.α..Αξίζει να αναφέρουμε επίσης κάποιους νέους υποψήφιους που θα κατέβουν στις εκλογές όπως ο γιατρός Χρήστος Γκάρτζιος,η Λία Δόσχορη και ο μηχανολόγος Τάσος Φίλης.Τέλος να τονίσουμε  την ”υγεία” που φαίνεται να εκπέμπει ο συνδυασμός Νέος Δήμος Νέα Εποχή δείχνοντας πλήρως οργανωμένος και ενημερωμένος σε όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή γενικότερα και δικαίως από σήμερα καταλαμβάνει την θέση του ”γκανιάν” στην κούρσα των δημοτικών εκλογών.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μακαρι να δουμε μια ουσιαστικη αλλαγη αυτη τη φορα γιατι την προηγουμενη, χορτασαμε απο υποσχεσεις!! και το Λουτρακι απο τουριστικος προορισμος καταντησε σανατοριο

  2. Μαρία συγχαρητήρια! Είσαι σε ένα υπερκομματικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Πρέπει να νιώθεις σαν τη μύγα μες το γάλα.

  3. Τελικά ο Δημήτρης θυσίασε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ μόνο για τη Μαρία; Αυτό κι αν λέγεται θυσία!!!
    Γιατί δεν νομίζω ότι κανένας άλλος απ'αυτά τα ονόματα ανήκει σε άλλο χώρο πλην του ΠΑΣΟΚ!!

  4. Μichael, με προβληματίζει το καδράρισμα των τριών νέων ονομάτων που αναφέρεις.40 ήταν τα νέα
    ονόματα[δεν έχουν εκλεγεί ποτέ].Μήπως έχεις κάτι στο νου σου;

  5. φίλε ανώνυμε που με ξέρεις,,
    Έγραψα κάτι που όλοι όσοι το διάβασαν είπαν ότι είναι ένας ύμνος προς το συνδυασμό σας και έρχεσαι τώρα εσύ ο υπογράφων ως ανώνυμος να μου κάνεις παρατήρηση γιατί έβαλα 3 ''μόνο'' ονόματα νέων υποψηφίων;
    Θεωρώ την ερώτηση ''του δημοτικού'',για το λόγω του ότι δεν είχα ενημέρωση από κανέναν και ανέφερα όλα τα ''βαριά'' ονόματα επειδή τα ήξερε όλος ο κόσμος και από κάποιες προσωπικές επαφές που είχα π.χ.με τον ανιψιό μου Χρήστο Γκάρτζιο;Κακό είναι δηλαδή;Ζήτησα ενημέρωση από τον Δημήτρη,τίποτα,,σφίγγες όλοι!
    Έκατσα λοιπόν μετά εγώ και αφιέρωσα μισή ώρα-λέμε- να διαβάσεις αυτό που σχολίασες με ειρωνία πριν στο σχόλιο σου..
    -αντί να πείς μπράβο ρε φίλε είμαστε σ΄ένα blog που μπαίνουν 200-300 ημερησίως,,
    κάθεσαι και μου τη λές χωρίς να έχω ενημέρωση από κανέναν;Στείλτε μας τα ονόματα και επιτόπου τα ποστάρουμε,,χαχα
    -bloggers, ας κάνουμε την ζωή μας απλή και ας αφήσουμε πίσω τον παλιό τρόπο σκέψης που δηλητηρίασε την ζωή μας με τραγικές συνέπειες που βιώνουμε τώρα..είναι καιρός να αρχίζουμε να σκεπτόμαστε,vamos

  6. Αγαπητέ clubber,Θα ήθελα να διορθώσω κάτι στο άρθρο σου σχετικά με τα νέα ονόματα υποψηφίων στην κίνηση του Δ. Γέρου.
    Δεν συμπεριλαμβάνομαι εγώ σ΄αυτά.Δεν θα είμαι υποψήφια σε κανένα συνδιασμό στις επερχόμενες εκλογές.Παρόλα αυτά έχω κάθε δικαίωμα να ενημερώνομαι και να παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις.
    Ευάγγελία Δόσχορη Φαρμάκη

  7. Micael!Δικαιώθηκα πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις. Κοίτα είσαι νέος στα πολιτικά και στην ηλικία.
    Πιστεύω να αντιλήφθηκες τι "καλό" έκανες και στην παράταξη αλλά και στην Λία.Αν ήταν να κάναμε σόου να είσαι σίγουρος ότι θα ήσουν προσκεκλημένος.Και οι υπόλοιποι 40 που ήμασταν ένα να ξέρεις δεν κλειδώνουμε καρέκλες.Σαν την σκέψη αλλά και αντίδραση της Λίας είμαστε σχεδόν η πλειοψηφία.Δεν διαπραγματευόμαστε θέματα ηθικής.Μπορούμε να κάνουμε όλοι πίσω αν πρόκειται για το καλό του τόπου.Εξ΄ άλλου χωρίς όλους εμάς ο τόπος βαδίζει τετραετίες.Τώρα αν αρμενίζει καλά,λιγότερο καλά,στραβά,το αφήνω στην κρίση σου.Καλή η αγωνία σου αλλά να ξέρεις αν πρόκειται κάτι να βγεί προς τα έξω θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει από τον Δημήτρη.Μη γίνεσαι Διογένης.

  8. -προς κα Λία,
    Λάθος κατάλαβα τότε.Γράψε ένα συγνώμη από την πλευρά μου και αν θες να κάνω κάτι για να το διορθώσω απλώς ζήτα το και θα γίνει.
    -προς τελευταίο σχολιαστή
    Διάβασα με προσοχή όσα έγραψες και δεν διαφωνώ σε τίποτα.Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για το μπολγκ.Ελπίζω να τα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον-πάντα με την βοήθειά σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog