Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο άντρας με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο

- Advertisement -

Κινέζοι γιατροί του Jinan Chest Hospital που ειδικεύονται στις επεμβάσεις του στήθους και βρίσκοναι στο Beijing, ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν τον άντρα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο.

 Ποιός είναι ο άτυχος άντρας

 Πρόκειται για έναν 53χρονο αγρότη που λέγεται Guo Feng, ο οποίος είπε: «Το στήθος μου άρχισε σιγά-σιγά να μεγαλώνει πριν 10 χρόνια, όμως σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη και γυρίζω όλα τα νοσοκομεία για να βρω βοήθεια, αλλά κανείς δε μου δίνει λύση. Έχω ξοδέψει όλα μου τα χρήματα σε εξετάσεις και νοσηλείες. Το μόνο αποτέλεσμα είναι ότι το στήθος μου είναι μεγαλύτερο από ποτέ. Κάποιες στιγμές σκέφτομαι πως οι γιατροί δεν θέλουν να με βοηθήσουν διότι με θεωρούν σπάνιο ιατρικό φαινόμενο».
 Ο Guo Feng είπε επίσης πως από την απελπισία του θα κάνει κακό στον εαυτό του προσπαθώντας να κόψει μόνος του το τεράστιο στήθος του και ικετεύει τους γιατρούς να τον βοηθήσουν πριν φτάσει εκεί.
 Τι λένε οι γιατροί
 Οι γιατροί όμως δεν θέλουν να προχωρήσουν σε επέμβαση πριν βρουν την αιτία αυτού του προβλήματος. Ο ειδικός γιατρός του νοσοκομείου Zhang Lilan λέει: «Ο Guo Feng είναι άντρας από κάθε άποψη, εκτός από τα πολύ μεγάλα στήθη του. Είναι αγρότης και δυσκολεύεται πολύ όταν κάνει χειρωνακτικές εργασίες. Τραβάει την προσοχή των άλλων και οι συγχωριανοί του τον χλευάζουν και του γυρίζουν την πλάτη. Αναγκάζεται να φορά πολύ φαρδιά ρούχα για να κρύβει το πρόβλημά του, πράγμα που τον δυσκολεύει στην εργασία του. Οφείλω να ομολογήσω πως στα 30 χρόνια που είμαι ειδικός γιατρός δεν έξω ξαναδεί παρόμοια περίπτωση».
 Άγνωστη η αιτία του προβλήματος
 Ο διευθυντής της κλινικής Gaoyong Hong δήλωσε: «Αναρωτηθήκαμε μήπως λόγω της εργασίας του έφαγε ή εισέπνευσε κάποιο δηλητήριο, αλλά δεν βρήκαμε καμία τέτοια ένδειξη στις εξετάσεις αίματος. Η κατάσταση της υγείας του είναι φυσιολογική. Επίσης διαπιστώσαμε πως η αύξηση του στήθους δεν προέρχεται από κάποια κακοήθεια. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για καλοήθη λιπώδη ιστό».
 Όταν θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και έχουν μια πλήρη εικόνα οι γιατροί, θα προχωρήσουν στις απαραίτητες επεμβάσεις για να απαλλάξουν τον Guo Feng από το στήθος που είναι πιθανό να του δώσει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.

Πηγή: pyles.tv

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog