Με αφορμή νέα αισχρή και ελεεινή από κάθε άποψη λεκτική επίθεση δημοτικού συμβούλου στο Λουτράκι που δέχτηκα την περασμένη Τρίτη την ώρα της συνεδρίασης του Δ.Σ την στιγμή που αυτός αγόρευε ενώ εγώ δεν είχα δικαίωμα βάσει του κανονισμού να του απαντήσω, έχω να δηλώσω τα εξής:
Δεν ασχολήθηκα ποτέ στη ζωή μου με κουτσομπολιά που ασχολούνται οι διάφορες αργόσχολες κυρά-Κατίνες για να τους περάσει η ώρα. Έχω καθημερινά πολλά και πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου και αυτό πράττω. Να συνεργαστώ και να παράγω σοβαρό έργο με τους συνεργάτες μου στην συνεχώς ανερχόμενη sfedona.gr Να ασχοληθώ με την οικογένειά μου τα δυο μικρά διδυμάκια εγγονάκια μου, τα χόμπι μου και τους φίλους μου. Όταν πιστεύεις στη δημιουργία και σε αξίες ,η ζωή είναι πολύ όμορφη και φωτεινή!
Εγώ όταν ανεβαίνω ψηλά και αυτό συμβαίνει με ότι έχω καταπιαστεί μέχρι σήμερα στη ζωή μου, έχω ως αρχή μου, να δίνω το χέρι και στους υπόλοιπους να ανέβουν και αυτοί μαζί μου. Αν δεν θέλουν και προσπαθούν αντί να κρατηθούν από το χέρι μου να το δαγκώσουν, τότε δεν φταίω εγώ που θα μείνουν αυτοί στο τέλμα της ανυπαρξίας ,ενώ εγώ θα συνεχίσω να ανεβαίνω ψηλά σταθερά και μεθοδικά.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εγώ προσωπικά και η sfedona.gr μπαίνουμε συνεχώς στο στόχαστρο τέτοιων κύκλων που προανέφερα. Χθες είχα “σειρά “να με βάλουν ως στόχο σε μια μεθοδευμένη αλλά κακώς οργανωμένη προβοκάτσια από ανθρώπους μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου. Αν διαβάσετε το blog Loutraki press  χθες , γράφει ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος που ήταν επιφορτισμένος να μου πετάξει την λάσπη είχε τρακ και τα μπέρδεψε , ενώ τα είχε γραμμένα μπροστά του!!Διαβάστε ακριβώς :
“Η υπόθεση αυτή δεν τελείωσε εκεί αλλά είχε και συνέχεια την οποία ανέφερε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο νέος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κοντός . Λόγω του εμφανούς τρακ που τον διέκρινε μπέρδεψε λίγο τα γεγονότα.”
Δηλαδή άλλα έλεγε χθες στο συμβούλιο ο επιφορτισμένος με τον ρόλο αυτό σύμβουλος και άλλα τελείως διαφορετικά λέει σήμερα ο κολλητός του blogger !
Και άλλα μας είπαν άνθρωποι που υποτίθεται ότι ήταν μπροστά στο γεγονός και το οποίο βέβαια δεν μας αφορά αφού ούτε βρισκόμαστε εκεί ούτε καμία σχέση έχουμε με το συγκεκριμένο κύκλωμα.
Τι να σας κάνουμε βρε παιδιά . Εσείς που ασχολείστε με κουτσομπολιά και τέτοιου είδους προβοκάτσιες κοιτάξτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας. Ακόμα και οι ψευδομάρτυρες στα δικαστήρια και οι χαφιέδες των μυστικών υπηρεσιών συνεννοούνται και κάνουν μάλιστα πρόβα γιαυτά τα ψέμματα και τις συκοφαντίες που θα πουν!!
Και ένα τελευταίο πράγμα που έχω να διαμηνύσω σε όλους αυτούς τους κύκλους και τα κυκλώματα:
Ποτέ δεν φοβήθηκα μέχρι τώρα στη πλούσια καριέρα μου και δεν θα φοβηθώ από απειλές, κυκλώματα ,προστάτες και αβαντοδόρους, είτε αυτά είναι πολιτικά είτε είναι αυτοδιοικητικά είτε είναι επιχειρηματικά. Γιαυτό και καθημερινά αναδεικνύω θέματα που κανείς ή ελάχιστοι τολμούν να τα αγγίξουν. Αυτό καταλαβαίνω ότι έχει γίνει βραχνάς για πολλούς.
Δεν πειράζει όμως .Και να είναι σίγουροι πως “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!”
Ψάξτε αλλού ή και μεταξύ σας να βρείτε λαμόγια και λαμογιές , λυγούρια και λυγουριές ,ρουφιάνους και ρουφανιές , λερωμένα ποινικά μητρώα και τρενάκια με μηχανοδηγούς .
Λάκης Γιαννιδάκης
δημοσιογράφος
Ιδιοκτήτης ηλεκτρονικής εφημερίδας sfedona.gr