Μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Κώστας Λογοθέτης στο Πνευματικό Κέντρο, το βράδυ της Τετάρτης, όπου και ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών: “Με τους πολίτες μπροστά“.
Περισσότερα από τριακόσια πενήντα άτομα, έδωσαν ένα δυναμικό παρών, ξεπερνώντας τις αντίξοες συνθήκες και την υψηλή θερμοκρασία που έκανε την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Ο κόσμος, όμως, πήγε και άκουσε με προσοχή και ενθουσιασμό τα βασικά σημεία της ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου. Σε δήλωσή του αποκλειστικά στο loutrakiblog, ο Κώστας Λογοθέτης, τόνισε την μεγάλη ευθύνη που διέπει τον ίδιο αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού “Με τους πολίτες μπροστά”. “Η ευθύνη και η εντιμότητα θα είναι οι κύριοι άξονες της πολιτικής μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά, για να μπορέσουμε να πάμε πολλά βήματα μπροστά τον νέο διευρυμμένο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων θεοδόρων. Δέσμευσή μου είναι να κάνω ότι μπορώ για να αποκατασταθεί η αδικία με το όνομα της Περαχώρας στο Νέο Δήμο“.
Διακρίναμε πολλά γνωστά πρόσωπα της πόλης, που δήλωσαν στήριξη στον Κώστα Λογοθέτη, όπως ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Σπανός, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μανός, ο δυναμικός πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων Λουτρακίου, Γιώργος Μαρίνης, αλλά και πολλοί άλλοι, που ευχήθηκαν στον συνδυασμό “Με τους πολίτες μπροστά”, καλή επιτυχία.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που τράβηξε η φωτογράφος του loutrakiblog, Μαρία Παπαπαναγιώτου.