Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

” Με τους πολίτες μπροστά ” και οδηγό τον Κώστα Λογοθέτη

- Advertisement -

Μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Κώστας Λογοθέτης στο Πνευματικό Κέντρο, το βράδυ της Τετάρτης, όπου και ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών: “Με τους πολίτες μπροστά“.
Περισσότερα από τριακόσια πενήντα άτομα, έδωσαν ένα δυναμικό παρών, ξεπερνώντας τις αντίξοες συνθήκες και την υψηλή θερμοκρασία που έκανε την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Ο κόσμος, όμως, πήγε και άκουσε με προσοχή και ενθουσιασμό τα βασικά σημεία της ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου. Σε δήλωσή του αποκλειστικά στο loutrakiblog, ο Κώστας Λογοθέτης, τόνισε την μεγάλη ευθύνη που διέπει τον ίδιο αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού “Με τους πολίτες μπροστά”. “Η ευθύνη και η εντιμότητα θα είναι οι κύριοι άξονες της πολιτικής μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά, για να μπορέσουμε να πάμε πολλά βήματα μπροστά τον νέο διευρυμμένο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων θεοδόρων. Δέσμευσή μου είναι να κάνω ότι μπορώ για να αποκατασταθεί η αδικία με το όνομα της Περαχώρας στο Νέο Δήμο“.
Διακρίναμε πολλά γνωστά πρόσωπα της πόλης, που δήλωσαν στήριξη στον Κώστα Λογοθέτη, όπως ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Σπανός, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μανός, ο δυναμικός πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων Λουτρακίου, Γιώργος Μαρίνης, αλλά και πολλοί άλλοι, που ευχήθηκαν στον συνδυασμό “Με τους πολίτες μπροστά”, καλή επιτυχία.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που τράβηξε η φωτογράφος του loutrakiblog, Μαρία Παπαπαναγιώτου.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι έγινε ρε παιδιά, έχω χάσει επεισοδια. Λάκισε ο Μαρίνης από τον Παύλου; Πάει κι αυτός!! Ποιός του έμεινε αλήθεια; Μόνο οι τροφαντούλες του έμειναν;
    Καλή επιτυχία Κώστα και καλό αγώνα. Είσαι εργατικός και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί.

  2. Άκουσα την προσφώνηση του κ.Μαρίνη ο οποίος παρότρυνε τον κ.Λογοθέτη να αφήσει στην άκρη τον πολιτικό πολιτισμό που έχει, γιατί στις μέρες μας δεν περνάει. Γιατί κ.Μαρίνη, επιτέλους πρέπει να ξεφύγουμε από τις λάσπες και να γίνουμε πολιτισμένοι. Δύο νέοι υποψήφιοι Δήμαρχοι (ο κ.Λογοθέτης και ο κ.Πετρίτσης) δείχνουν το δρόμο του πολιτικού πολιτισμού. Δεν πρέπει να τους φρενάρουμε. Ο κόσμος βαρέθηκε την ανηθικότητα, το μηδενισμό των πάντων και τη λάσπη που εκτοξεύεται από παντού και θα το αποδείξει στις ερχόμενες εκλογές. Για μένα πρέπει και οι δυό τους να μείνουν μακριά από αυτά τα παιχνίδια και ας είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους. Αν είχαμε κ.Μαρίνη πολιτικό πολιτισμό δεν θα βλέπαμε αυτά τα χάλια στο Δ.Σ. Θεωρώ ατόπημα την παρότρυνση αυτή. Ευχαριστώ

  3. Μπράβο στον Κώστα! Ξεχώρισα ένα κομμάτι από το λόγο του και το αφιερώνω στον Παύλου: "Μήπως τελικά οι ψευδεπίγραφες περγαμηνές των παλιών και έμπειρων είναι η αναγκαία σταθερά ενός συστήματος που τίποτε δεν θέλει ν'αλλάζει, τίποτε νέο δε θέλει να γεννιέται, τίποτε που να ταράζει τα νερά ή μάλλον τ'απόνερα του παρελθόντος;"
    Μήπως τελικά είναι έτσι, λέω μήπως;
    Αφιερωμένο εξαιρετικά στον ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog