Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το… κέρατο ανθίζει το καλοκαίρι…

- Advertisement -

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), το «παιχνίδι» της απιστίας έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί ανδρικό προνόμιο.
 Άντρες και γυναίκες απιστούν σε μεγάλο ποσοστό, με τις γυναίκες που απατούν τους συντρόφους τους να έχουν πλέον «πάρει κεφάλι».
 Από τις 1.800 Ελληνίδες, ηλικίας 35 έως 45 ετών, που συμμετείχαν σε μια από τις έρευνες, το 64% είπαν ότι απατούν το σύντροφό τους, όταν το αντίστοιχο ποσοστό σε μελέτη με άντρες στη χώρα μας ήταν 54%.
 Ειδικά μεταξύ των παντρεμένων ανδρών, το ποσοστό όσων απατούσαν τις συζύγους τους ήταν 48% σύμφωνα με μία τρίτη έρευνα, η οποία έδειξε ακόμη πως το 13% των παντρεμένων ανδρών απατούν τη γυναίκα τους έχοντας κάνει μόνιμη σχέση με μιαν άλλη, ενώ το 35% έχουν εφήμερες σχέσεις.

 Μεγάλο μέρος αυτών των «παράνομων» σχέσεων συνάπτονται το καλοκαίρι – την ίδια ακριβώς εποχή του χρόνου που «φουντώνουν» και τα διαζύγια.
 Στην πραγματικότητα, το 69% όσων απατούν το ταίρι τους είπαν πως το έκαναν καλοκαίρι, ενώ το φθινόπωρο «προτίμησαν» μόλις το 14% των ερωτηθέντων, την ανοίξη το 10% και το χειμώνα μόλις το 7%.

Πηγή: troktiko

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog