Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ένα σχόλιο αναγνώστη που είχε ”πατήματα” και πολλά καλά σχόλια στο loutrakiblog@yahoo.gr

- Advertisement -

  Και όπως είναι λογικό, αξίζει να είναι post.

-” Ανώνυμος είπε… αλλα νταλα λετε εδω μεσα… και ας πει καποιος αυτουνου με τα κεφαλαια, οτι ειναι πολυ ενοχλητικος, οχι με αυτα που λεει (αστεια ειναι αυτα) αλλα με τον τροπο που γραφει… δεν γραφουμε καφαλαια ρεεεεεεεεεεεε”

                                                                stop  βουβουζέλα

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να σαι καλα ρε Μαικ, αλλα δεν αντεχα αλλο, καλα να γραφει οτι γραφει, δικαιωμα αναφαιρετο, αλλα και να στραμπουλαμε το ματι μας, ε οχι!

  2. Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να μου διευκρινήσετε που ακριβώς βρίσκετε το "πάτημα" και το "καλό σχόλιο" στο σχόλιο του αναγνώστη που άγιζε να γίνει post… και γιατί δεν γράφουμε με κεφαλαία γράμματα ή όταν το κάνουμε για ποιό λόγο γίνεται γνωρίζεται????????????????
    Ευχαριστώ, penny

  3. δεν ξερω αν ειμαι καχυποπτος, αλλα νοιωθω οτι δεν σε καλυψα με την απαντηση μου. δεν μπορω να κανω κατι αλλο, ειλικρινα το κειμενο ειναι απαντηση σε αυτο που ρωταγες (εν μερει). αν κανω λαθος, συμπαθαμε. ΑΛΛΑ οτι και να θες να πεις, πρεπει ο αλλος να θελει να σε ακουσει, αλλοιως οσο και να φωναζεις, δεν ειναι κουβεντα, ειναι φασαρια. και ακομα και η επανασταση, βασιζεται σε ανοιχτα μυαλα, οχι σε ανοιχτα (εκει που θελουν) αυτια. Μακαρι να εισαι λιγο σοφοτερη… αν οχι, τουλαχιστον ας εισαι λιγο περισσοτερο ανοιχτομυαλη. Το ιντερνετ ειναι μια κοινωνια με κανονες οπως ολες, αν δεν τους δεχεσαι, τοτε αντιμετωπισε το οπως ολα τα αλλα, αλλα μην ζητας για εξηγησεις, εφ οσων και εσυ δεν δινεις καμια, παρα μονο ειρωνιες..

  4. Καλά τα λες αλλά κι εσύ θα πρέπει να βάζεις και κανένα τόνο γιατί κι εσένα δεν μπορούμε να σε διαβάζουμε ευχάριστα!!!

  5. η αληθεια ειναι οτι το συστημα με το οποιο τονιζονται τα ελληνικα στα PC ειναι ιδιαιτερα χρονοβορο και γι αυτο το αποφευγω, δεν ειναι παρακαμψη του συντακτικου ουτε προκλητικη αγενεια, ειναι μια "συμπαθητικη" παραλειψη, λογω περιορισμενου χρονου… αλλωστε δεν πιστευω οτι δεν καταλαβαινεις τι γραφω, ετσι δεν ειναι? και αλλοιμονο, γραφω παντα ευγενικα και ταπεινα… αν θες διαβαζεις, αν οχι, δεν… ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ!!!!!!

    σωστα??!?!

  6. Спешу Вам сообщить, что обнаружил удивительное предложение в Украине! Дело было таким путём – искал по сайтам Украинскую недвижимость и обраружил такое объявление [url=http://rols.com.ua/kiev/kvartiry_prodazgha_kiev/280-prodam-2-komnatnuyu-kvartiru-kiev-vid-na-maydan-centr.html]продам квартиру 2 комнатную в Киеве[/url]
    с множеством фото. меня просто убила цена этого предложения + вообщем интересует Ваше мнение о Недвижимости Украины.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog