Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποιό είναι το εκλεκτό πρόσωπο από τα Ίσθμια που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ”Με τους πολίτες μπροστά”;

- Advertisement -


Δεν είναι άλλος από τον δημοφιλή Τάσο Ροντζώκο επιτυχημένο επιχειρηματία και γνωστό για τον αγώνα που έδινε- και δίνει να αποκατασταθεί η λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας της Ισθμίας! Είναι  γνωστός επίσης, από την τακτική  αρθρογραφία του σε τοπική  εφημερίδα (το Βήμα του Λουτρακίου) και σίγουρα με την υποψηφιότητα αυτή ο Κώστας Λογοθέτης παίρνει αρκετούς ”πόντους” αφού βάζει στον συνδυασμό του έναν νέο, αδιάφθορο υποψήφιο που έχει όλα τα προσόντα να πετύχει στον πολιτικό στίβο του δήμου μας. Θα είναι μεγάλη υπόθεση για τα δημόσια δρώμενα μαζί με τον δραστήριο Τάσο, να πλαισιωθεί το δημοτικό συμβούλιο με νέους ανθρώπους γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από φρέσκα μυαλά γεμάτα όρεξη για δουλειά..Επιτέλους ας σταματήσει  η δημόσια ζωή να ”ελέγχεται” από επαγγελματίες πολιτικούς που γνώμονά τους,είναι μόνο το προσωπικό τους συμφέρον…. Τόπο στους νέους λοιπόν και το loutrakiblog θα είναι δίπλα σε κάθε νέο υποψήφιο απ’όποιον συνδυασμό  και αν προέρχεται. Φτάνει βέβαια να προέρχεται από συνδυασμό που να εμπνέει και ο υποψήφιος να έχει κάτι να πει,,,και ο αγαπητός Τάσος αν έχετε μιλήσει μαζί του σίγουρα θα σας έχει κερδίσει με την αποφασιστικότητά του και τις ωραίες-ρεαλιστικές  ιδέες του για τον τόπο..

Αναστάσιος Ροντζώκος
- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γαμω τα παιδια ο τασος.εχω μια ενσταση με τον λογοθετη αλλα αφου θα παει εκει ειμαι υποχρεωμενος να τον ψηφισω κ ας μην ειμαι πασοκ αφου ειναι ο μοναδικος που τρεχει με το θεμα της γεφυρας.ειμαι καλαμακιωτης και το τι εχουμε τραβηξει οικογενειακως δεν λεγετε φιλαρακια.παντως αξιζει ταλαρα ο ροτζωκος,ειναι μεγαλη ψυχη και θα βγει σιγουρα ασχετα αν δεν βγει ο λογοθετης.
    γιώργος

  2. ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΗ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΚΗΣΟΥΝ

  3. ρε όλοις σας καθάρματα που υποστηρίζετε τα καθίκια που τολμάνε να ξανακατεβουνε να ζητήσουνε ψήφο,Ας έρθει Ο παύλου ή με τον γκιώνη να τολμήσει να έρθουν να πάρουν σταυρό στα ίσθμια.ας ερθον σπίτι μου να δεις γέλιααααα.σεβομαι τις χριστοπανγιες που σε άλλο μήνυμα έφαγα άκυρο,τώρα δεν βρίζω

  4. Υπαρχει καποιος που γεννηθηκε εμπειρος???? Συνχαρητηρια στους νεους που τολμουν που εχουν αποψη και συγκροτημενη σκεψη, ο Τασος ειναι ενας απ αυτους.

  5. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΝΤΖΩΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΤΑΣΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

  6. Οπαδέ του Παύλου που συνεχίζεις να γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, προλαβαίνεις να αλλάξεις στρατόπεδο. Γιατί ποντάρεις σε κουτσό άλογο, μεγάλε!!! Εμπειρία, εμπειρία, μας τα πρήξατε, τίποτ' άλλο έχει να παραθέσει ο κ.Παύλου???

  7. Παιδιά αν δεν τον ξέρετε τον Τάσο δώστε του μια ευκαιρία με την ψήφο σας να τον μάθετε.
    Ο τύπος έχει άποψη και πολύ καλή διάθεση.
    Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας στους τοπικούς άρχοντες των προηγούμενων χρόνων παραδώστε τη διοίκηση στους νέους ανθρώπους.
    Τάσο ίσως να ναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω με σιγουριά κι οχι με ελπίδες.
    Καλή επιτυχία !
    Ενας παλιός φίλος!

  8. Πιστεύω ότι όλοι εμείς οι προοδευτικοί πρέπει να στηρίξουμε τον Κ. Λογοθέτη.Ο άνθρωπος είναι μορφωμένος ,αυτοδημιούργητος(οχι μέσω ΠΑΣΟΚ)και καθαρός.Έχουμε κάθε λόγο να τον βοηθήσουμε για να δείξουμε στα γνωστά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ ότι ο καιρός των Σημίτηγων-Ακηδων-Πρωτοπαπάδων πέρασε και δεν θέλουμε ούτε να τον θυμόμαστε.Πρέπει όλοι μας να δείξουμε ότι στον τόπο μας η συνέπεια και η ανιδιοτέλεια εκτιμούνται, και τέτοιος είναι ο Κώστας.Τα λαμόγια του παλαιού ΠΑΣΟΚ πάνε να μας βάλουν στο νέο γύψο με τα απολειφάδεια που μας φέρανε.

    Ανώνυμος

  9. Αν ήμουνα ΠΑΣΟΚΑτζής, θα ψήφιζα σίγουρα τον Λογοθέτη, γιατί είναι κάθε μέρα στην πιάτσα και τον βλέπει ο κόσμος. Δεν είναι ο τουρίστας του Σαββατοκύριακου.
    Λυπάμαι όμως Κώστα γιατί είμαι στην άλλη μεριά και στηρίζω Πετρίτση με χίλια!!!

  10. ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ….ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΩ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  11. Φίλε μου δε έχεις δίκιο να λες αυτά για δήθεν λύπες στον ανώνυμο που έγραψε ότι είναι με τον Πετρίτση. Εγώ παρότι ανήκω στο ΠΑΣΟΚ στηρίζω κι εγώ με χίλια τον Πετρίτση γιατί είναι και γαμώ τα παιδιά, εξαιρετικός σε όλα του, σε ήθος, εργατικότητα, κοινωνικότητα και ότι μπορεί να διέπει έναν επόμενο Δήμαρχο. Άρα μην γράφεις ότι πρέπει να λυπάται αυτός που έγραψε νωρίτερα για τον Πετρίτση.
    Τόσα χρόνια στη Νομαρχία δεν βρέθηκε κάποιος που να απευθύνθηκε στον Πετρίτση για κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα και να μην προσπάθησε να το λύσει. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το διαψεύσει. Όλους αυτούς θα έχει συμπαραστάτες του ο Πετρίτσης στις εκλογές και ας έχει το ΠΑΣΟΚ δύο υποψηφίους. Συμφωνώ μαζί σου ότι στις δημοτικές εκλογές δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά.
    Ο κόσμος πλέον ψηφίζει άτομα ηθικά, εργατικά και όχι ουρανοκατέβατους που λυσσάνε για εξουσία. Ο κόσμος πλέον δεν παίρνει γραμμή. Ξύπνησε!!!

  12. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.
    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

  13. Κάποιος να ρωτήσει τον Τάσο γιατί ζήτησε και έκανε συνάντηση με τον διευθυντή του καζίνο Στάμο ;; Τι ήθελε;; Τι ζήτησε ο Τάσος;; Με ποιά ιδιότητα έκανε αυτό το ραντεβού;;
    Ανώνυμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog