Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ…

- Advertisement -

Ένα αποτέλεσμα που θα του διατηρεί ακέραιες τις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αναζητά ο ΠΑΟΚ απόψε στην Ολλανδία με αντίπαλο τον Άγιαξ (21.45 / ΝOVAΣΠΟΡ FM 94.6 / Novasports 1).
«Σεβασμός και όχι φόβος», ήταν το μήνυμα του Παύλου Δερμιτζάκη στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Γνωρίζουμε ότι είναι μία ομάδα που έχει ταχύτητα, καλή κυκλοφορίας της μπάλας, με πολλά πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα. Αυτά θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε για να πάρουμε κάτι θετικό», είπε αρχικά ο κ. Δερμιτζάκης.

Το σχήμα…

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προανήγγειλε ένα σχήμα ανάλογο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ. «Σίγουρα ότι πετυχημένο έχεις δεν το αλλάζεις και γνωρίζοντας ότι παίζουμε με μία ομάδα που παίζει, πετυχημένα, επιθετικό ποδόσφαιρο, ξέρουμε ότι όσο καταφέρουμε να κλείσουμε χώρους, να μπλοκάρουμε τον αντίπαλο, να κλέψουμε μπάλες, θα πετύχουμε κάτι καλό. Αλλά αυτό που σίγουρα μετράει είναι η αγωνιστική πειθαρχία, το καθαρό μυαλό, αλλά και το πάθος και η δύναμη που πρέπει να έχουν οι παίκτες, γιατί είναι παιχνίδια πολύ ιδιαίτερα», τόνισε.

Στο γήπεδο αυτά μεταφράζεται ως εξής: Ο Χαλκιάς τερματοφύλακας. Στο κέντρο της άμυνας: Τσιρίλο και Μαλεζάς. Στο αριστερό άκρο ο Σνάουτσνερ και στο δεξί ο Μπουσαϊντί.

Αμυντικά χαφ ο Γκαρσία και ο Βιτόλο. Μπροστά τους ο Ίβιτς, με τον Σορλέν αριστερά και τον Βιεϊρίνια δεξιά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άγιαξ

Να σέβεται αρκετά τον ΠΑΟΚ έδειξε ο Μάρτιν Γιόλ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε τον «Δικέφαλο του Βορρά» μια καλή ομάδα που έχει πετύχει σημαντικά πράγματα στην Ελλάδα.

Αγωνιστικά ο Γιολ θα έχει στη διάθεσή του και στην αρχική 11άδα και τον Σουάρες –στην κορυφή της επίθεσης- και τον Στεκέλενμπουργκ κάτω από την εστία.

Στην άμυνα: Φαν Ντερ Βιλ στο αριστερό άκρο και στο δεξιό τον Ανίτα. Στο κέντρο της άμυνας οι Βερτονγκεν και Αλντερβαϊρελντ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι : Ενόχ, Ντε Ζέου και μπροστά τους οι: Ζαμπρόμ, Ντε Γιονγκ, Εμανουελσον. Στην επίθεση ο Σουάρες.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 38χρονος Γάλλος, Τόνι Σαπρόν.

Πηγή: Sport-gm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog