Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Γ. Πετρίτσης: Όλη η αλήθεια για τον Περιφερειακό

- Advertisement -

Στην  προσπάθεια που καταβάλλεται τελευταία από κάποιους κύκλους να  υποβαθμίσουν την προσφορά και το έργο όλων των εμπλεκομένων παραγόντων στην υλοποίηση του έργου της κατασκευής του περιφερειακού δρόμου και να  αυτοαναγορευτούν  «πατέρες»  κάθε σημαντικού έργου που γίνεται στον τόπο μας, σας αναδημοσιεύω συνέντευξη που είχα δώσει παλαιότερα και αναφέρει τα κάτωθι :

 «Η επιτυχία ορισμένων έργων οφείλεται όχι μόνο σε επώνυμους αλλά και σε ανώνυμους παράγοντες που η βοήθεια τους είναι καταλυτική για την ολοκλήρωση αυτών.
Σήμερα θα αναφερθώ με λίγα λόγια σε αυτούς που βοήθησαν να ολοκληρωθεί το νέο έργο στο Λουτράκι που αφορά την είσοδο της πόλης και τον περιφερειακό δρόμο.
Ο περιφερειακός δρόμος (ή πιο σωστά το έργο : «Βελτίωση – Ανακαίνιση Επαρχιακής οδού Λουτρακίου-Περαχώρας/ Παράκαμψη Λουτρακίου») είναι το μεγαλύτερο έργο που εκτελέσθηκε τα τελευταία χρόνια σε όλη την Κορινθία, ένα πολύ σημαντικό έργο που δημοπρατήθηκε την 5/6/2006 από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας προϋπολογισμού 8.280.000 ευρώ.
Το ιστορικό αυτού του δρόμου και το γεγονός ότι αποτελούσε όραμα δεκαετιών για τους Λουτρακιώτες είναι λίγο πολύ γνωστό στους συμπατριώτες μου, όμως το γεγονός είναι ένα και μοναδικό:
Το σημαντικό αυτό έργο για την πόλη του Λουτρακίου (μετά την πολύπλοκη διαδικασία των απαλλοτριώσεων που έκανε ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας) δημοπρατήθηκε, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μόνο μετά από συντονισμένες και δύσκολες προσπάθειες από τον Νομάρχη Κορινθίας Νίκο Ταγαρά.
Πολλοί είχαν προσπαθήσει για το έργο αυτό, όμως στην πολιτική αυτό που μετράει τελικά είναι τα έργα και όχι οι καλές προθέσεις και τα λόγια.
Και το έργο αυτό έχει την σφραγίδα του Νομάρχη Νίκου Ταγαρά.
Το έργο χρηματοδοτήθηκε  με πιστώσεις από το Γ’ ΚΠΣ καθώς είχε  ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου (2000-2006) και συγχρηματοδοτήθηκε  κατά 75% από το ΕΤΠΑ και 25% από εθνικούς πόρους.

Είχα την τιμή στις 5-6-2006 ως Αντινομάρχης Κορινθίας να  υπογράψω την δημοπράτηση του έργου, και να αναλάβω την ευθύνη παρακολούθησης αυτού του μεγάλου έργου εκ μέρους του Νομάρχη Κορινθίας και ως εκ τούτου νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι επί των ημερών μου στην θέση του Αντινομάρχη Κορινθίας δημοπρατήθηκε αλλά και ολοκληρώθηκε  αυτό το σημαντικό έργο για την  πόλη μου.

Όμως επειδή όπως προανέφερα όλα τα σημαντικά έργα δεν γίνονται από έναν άνθρωπο, αλλά από συντονισμένες προσπάθειες πολλών θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε στο έργο και που είναι αφανείς εργάτες για την  ολοκλήρωση ενός τόσου σημαντικού έργου και πιο συγκεκριμένα:
§    Τους μηχανικούς της αναθέτουσας και επιβλέπουσας αρχής του έργου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α Κορινθίας.
Διευθυντή Κώστα Πανδή, Γεώργιο Σταμπόλα, Παναγιώτη Σωτηράκο, Νίκο Κωστούρο.
§    Τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας
Διευθυντή Μάνο Μαυρογόνατο και Δημήτρη Μακρίδη.
§    Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τον εργολάβο του έργου Κο Παντόπουλο, τον Βλάση Μετζέλο και όλο το επιτελείο της εταιρείας καθώς  έδωσαν  πραγματικά την πιο μεγάλη μάχη, σε καθημερινή βάση ώστε να προχωράει  το έργο με κανονικούς ρυθμούς, αλλά και να επιλύει επί τόπου προβλήματα που φυσικά προέκυπταν σε ένα τόσο  μεγάλης έκτασης έργο.
Τέλος θέλω να τονίσω και να αναφερθώ στην προσπάθεια του τέως Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας Κου Παύλου Παύλου για την συνεργασία που είχαμε, όσον αφορά το κομμάτι διεκδίκησης του έργου και των απαλλοτριώσεων, αλλά και την συμβολή του νυν Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας Κου Γεωργίου Γκιώνη και του τέως Αντιδημάρχου Κου Λάμπρου Παπαθεοδώρου οι οποίοι συνέβαλλαν με πολύ ουσιαστικό τρόπο στην αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων που είχαν  παρουσιασθεί κατά την εκτέλεση του έργου και ιδιαίτερα σημεία που αφορούσαν τροποποιήσεις της αρχικής μελέτης.

Πιστεύω να γίνεται κατανοητό σε όλους, όπως φαίνεται και από την πιο πάνω σύντομη αναφορά ότι χωρίς την συνεργασία αρκετών υπηρεσιών που εμπλέκονται σε ένα μεγάλο έργο, σημαντικά έργα όπως αυτό του περιφερειακού Λουτρακίου δεν μπορούν εύκολα να υλοποιηθούν.
Άλλωστε δεν ήταν  το μόνο μεγάλο έργο που υλοποίησε ή  Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας επί θητείας του Νομάρχη Νίκου Ταγαρά στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας, τα δύο σχολικά συγκροτήματα (3ο Δημοτικό Λουτρακίου και Δημοτικό – νηπιαγωγείο Περαχώρας συνολικού Προϋπολογισμού πάνω από 4.000.000 ευρώ) είναι ήδη ολοκληρωμένα και έχουν παραδοθεί προς χρήση.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ολοκληρώθηκε και έχει ήδη δοθεί σε χρήση  από την Ν.Α Κορινθίας στην Κυρά Βρύση το πρώτο σχολείο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που αφορά παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΕΕΕΕΚ) συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ.
Σαν δημότης της πόλης του Λουτρακίου, από την θέση του Νομαρχιακού συμβούλου και Αντινομάρχη που με τίμησαν οι συμπολίτες μου  αλλά και ο Νομάρχης Νίκος Ταγαράς, προσπάθησα το όραμα δεκαετιών να γίνει πραγματικότητα, ξεπερνώντας απίστευτες γραφειοκρατικές ταλαιπωρίες, αλλά και πολλές τεχνικές δυσκολίες που προέκυψαν κατά την εκτέλεση του έργου.
Θέλω να πιστεύω ότι με την ολοκλήρωση του υπολοίπου τμήματος της παράκαμψης (μεταξύ κλειστού Γυμναστήριου  και Δημοσίων υπαλλήλων) θα αλλάξει οριστικά η μορφή της πόλης του Λουτρακίου  αφού ένα μεγάλο τμήμα του κυκλοφοριακού φόρτου ειδικά αυτού που κατευθύνεται προς Περαχώρα  Πίσσια, Λίμνη Βουλιαγμένης, Σχοίνο θα διοχετευθεί σε αυτό το νέο σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο και θα αποσυμφορίσει κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»

Την συνέντευξη αυτή είχα δώσει  προ 18μηνου περίπου σε τοπικό μέσο ενημέρωσης (σε ανύποπτο χρόνο) αναλύοντας την συνολική προσπάθεια που απαιτήθηκε  από όλους τους αρμόδιους, για να υλοποιηθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο για την πόλη του Λουτρακίου.

Στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού μας στις 4-7-2010 είχα αναφέρει επί λέξει :
«Σ’ αυτό το διάστημα παραδώσαμε 5 σχολικά συγκροτήματα: στην Περαχώρα το 1ο Δημοτικό, στο Λουτράκι το 3ο Δημοτικό,  στους Αγίους Θεοδώρους το 2ο Δημοτικό και  το 3ο νηπιαγωγείο, ένα μοναδικό στην Πελοπόννησο σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Κυρα Βρύση (ΕΕΕΕΚ), την κατασκευή του περιφερειακού δρόμου προς Περαχώρα και την κατασκευή της εισόδου της πόλης του Λουτρακίου. Δικαιούμαι επομένως να θεωρώ ότι η πορεία μου στην Ν.Α είχε θετικό πρόσημο, αφού κατασκευάσαμε έργα ύψους 19.500.000 ευρώ.»
Επίσης είχα αναφέρει:
 «Εξάλλου δεν είμαι από τους ανθρώπους που μηδενίζουν το έργο ή την προσπάθεια κανενός.
…Η στάση μου όμως αυτή σε ότι αφορά το παραγωγικό κομμάτι της εκάστοτε δημοτικής αρχής, την εκτέλεση των έργων δηλαδή, είναι επίσης συνειδητή, όχι για να κολακέψω κανένα, αλλά γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι, για να επιτευχθούν ορισμένα από τα θεωρητικά μεγάλα έργα, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και συνεχές τρέξιμο, σε μια χώρα όπου η γραφειοκρατία και η κακοδιαχείριση έχει βαθιές τις ρίζες στο τομέα της δημόσιας διοίκησης.
Άλλωστε αποτελεί ακράδαντη πεποίθησή μου, και το έχω τονίσει πολλές φορές, ότι μόνο με την συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων μπορούμε να επιτύχουμε στόχους υψηλούς μια και ο νέος Δήμος δεν ανήκει ούτε στους γαλάζιους, ούτε στους πράσινους, ούτε στους κόκκινους. Ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες που απαρτίζουν αυτή την κοινωνία.»

Όπως  αντιλαμβάνεσθε  ουδέποτε διεκδίκησα την  «πατρότητα» του έργου, αλλά ως όφειλα αναφέρθηκα στην συμβολή που είχε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση  Κορινθίας, σε όλα αυτά τα σημαντικά έργα για την περιοχή μας. 

Επειδή όμως την εποχή που κατασκευάζαμε τα σχολεία στους Αγίους Θεοδώρους δεν υπήρχε ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ας κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν την  δημοτική αρχή του Κου Σοφία, αν για την κατασκευή των δύο σχολείων είχα ή όχι προσωπική συμβολή και μετά να κάνουν κριτική.

Επειδή επίσης ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν ούτε που πέφτει το ΕΕΕΕΚ στην Κυρά Βρύση, ας ρωτήσουν τους αρμόδιους στην Νομαρχία να μάθουν ποιοι έτρεξαν επί μακρόν στον ΟΣΚ για να ολοκληρωθεί η μελέτη, να δημοπρατηθεί και να κατασκευαστεί αυτό το μοναδικό σχολείο στην Πελοπόννησο για παιδιά με ειδικές ανάγκες και μετά να κάνουν και εδώ  κριτική.

Επειδή επίσης την εποχή που είχα σχεδόν καθημερινή συνεργασία με τους εργολάβους του έργου  του περιφερειακού και της εισόδου της πόλης, (για την επίλυση πολλών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την κατασκευή του) δεν είδα ποτέ κανέναν από αυτούς που σήμερα ασκούν κριτική, καλό θα είναι τουλάχιστον να μην μηδενίζουν την προσπάθεια κανενός.

Επειδή όπως το ανέφερα και στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού μας, εμφαντικά και κατ’ επανάληψη τονίζω, ότι για την υλοποίηση σημαντικών έργων απαιτείται  προσπάθεια από πολλούς, για το λόγο αυτό και πρέπει να αναγνωρίζεται η συμβολή του καθενός.

Αν η κοινωνία μας το 2010 πιστεύει ότι μπορεί να προχωρήσει με τις ίδιες παλαιές αντιλήψεις δεν έχει παρά να εμπιστευθεί ξανά τους ίδιους ανθρώπους. Αν όμως επιθυμεί πραγματικά μια πιο ανθρώπινη και ουσιαστικά  δημιουργική  σχέση  μεταξύ δημοτικής αρχής και πολίτη, αξίζει να μας εμπιστευθεί. 

ΓΙΩΡΓΟΣ  Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  Ε.Μ.Π
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ   –  ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγαπητέ Γιώργο Πετρίτση, σε ευχαριστούμε !!! (οι δημότες Λουτρακίου Περαχώρας), που άσκησες τα καθηκοντά σου αυτονοήτα, ως όφειλες εξ' άλλου, καθώς επίσης και τον Κο Νίκο Ταγαρά..
  Κύριοι γι' αυτό τον λόγο σας ψηφίζουμε, να μοχθείτε !!! για το καλό μας.
  Τώρα αν είναι έργο δικό σας (τρομάρα μας εμάς των απλών δημοτών), η του Παύλου, θα το ανακαλύψει ο ιστορικός του μέλλοντος.
  Όμως αγαπητέ Γιώργο, απο που κι ως που εκφράζεις δημόσιες ευχαριστίες σε όλες σχεδόν τις υπηρεσίες και υπαλλήλους της νομαρχίας και του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας ; Αμισθί δουλεύουν όλοι αυτοί. Δεν είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν τις εργασίες της υπηρεσίας τους; Γιατί λοιπόν αυτή η οσφυοκαμψία στους νομαρχιακούς και δημοτικούς υπαλλήλους;
  Μήπως δεν είσαστε σε θέση να εφαρμόσετε τον υπαλληλικό κώδικα και εναποθέτετε τις ελπίδες σας, όσον αφορά την εκτέλςση των έργων, στην καλή διάθεση και προθυμία του κάθε υπαλλήλου;
  Αμ, τις ευχαριστίες σου στον εργολάβο, τι στην ευχή τις ήθελες; Τζάμπα έκανε το έργο, δεν πληρώθηκε;
  Κλείνοντας σου αναφέρω μια παλιά Κινέζικη παροιμία “Το δύσκολο πράγμα δεν είναι η γνώση, αλλά η πράξη”.

  Ο αχρέωτος

 2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ!
  ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!
  ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
  ΕΙΣΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ

 3. συμφωνώ και συνυπογράφω ότι γράφει ο φιλος αχρέωτος.
  θα συμπληρώσω μόνο, ο Γιώργος Πετρίτσης να ειναι πιο προσεκτικός, γιατί στο Λουτράκι δεν κατοικούν ιθαγενεις. Εμείς οι Λουτρακιώτες τον ψηφισαμε για νομαρχιακο για να μας εκπροσωπει και να φροντιζει τα συμφεροντα του Λουτρακιου.
  Αυτό δεν λέει ότι θα πρέπει να τον ψηφίσουμε και για δήμαρχο.Ο Πετρίτσης για ποια σοβαρα προβληματα του τόπου μας εχει παρει θεση;;
  ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ!!!

 4. Μπράβο στο Γιώργο και μην ξεχνάμε ότι και άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι είχαν διατελέσει Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, αλλά δεν έβαλαν ούτε μια πέτρα στο Λουτράκι.

 5. Ρε παιδιά τι εμπάθεια είναι αυτή για μια ανακοίνωση!
  Δεν βλέπω πουθενά να λέει ο Πετρίτσης τίποτα κακό, αναφέρει το ιστορικό και αναφέρει ανθρώπους με ονοματεπώνυμα,δεν είδα πουθενά να καπηλεύεται αυτή την ιστορία .
  Είναι κακό δηλαδή και εμείς που δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες να μάθουμε την αλήθεια; Και για τον Παύλου λέει και για τον Γκίωνη λέει και για τον Παπαθεοδώρου λέει αν ήθελε να καπηλευτεί την ιστορία θα το έκανε γαργάρα και δεν θα έλεγε κουβέντα για τους σημερινούς του αντιπάλους.
  Μην τον αδικείται λοιπόν και ειρωνεύεστε και μηδενίζεται την προσπάθεια .
  Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε αυτή την θητεία Ταγαρά έγιναν κάποια σημαντικά έργα στο δήμο μας. Από την αιρετή νομαρχία Μανωλάκη τι έγινε; νομίζω μόνο το 2 δημοτικό σχολείο.
  Οι Περαχωρίτες άλλωστε δεν πρέπει να λησμονούν γρήγορα ότι παραμονές των εκλογών του 1998 ανοίξανε μια λακούβα για το σχολείο της Περαχώρας και μετά τις εκλογές την ξανακλείσανε .

 6. O αχρέωτος γιατί δεν έβαλε κι ένα σχολιάκι να ευχαριστεί τον Παύλου για όλα όσα έκανε τα 12 χρόνια της θητείας του και που σαν ΘΕΟΣ ήταν αλάνθαστος, ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ και τα έπραξε όλα ΜΟΝΟΣ του. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ; Αλλά στον Παύλου γαργάρα, φίλε μου!!!
  Αλλά φίλε μου αυτή είναι η διαφορά των δύο αντρών. Ο μεν κ.Παύλου ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ καθενός την προσπάθεια, και γράφει το απαράδεκτο και ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ: "Είναι αναγκαίο επίσης να τονισθεί ότι για τους πολιτικούς τα έργα πρέπει να θεωρούνται τελειωμένα, όταν οδηγούνται πλέον για δημοπράτηση" ενώ ο Πετρίτσης με μετριοπάθεια και πατώντας στη γη και όχι στα ουράνια ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν να γίνουν τα σημαντικά για τον τόπο μας έργα.!!!
  O λαός θα κρίνει αυτή τη διαφορά με την ψήφο του.

 7. Τελικά μήπως ρε παιδιά πρέπει να δοκιμάσουμε ένα μηχανικό στο τιμόνι της Δημαρχίας, προκόψαμε και από τους οδοντιάτρους και από τους οικονομολόγους!
  Ο άνθρωπος, αν είναι έτσι, που μάλλον έτσι θα είναι τα πράγματα, δούλεψε πολύ. Αλήθεια ο κ.Γέρου τι έκανε σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος επί Νομαρχίας Μανωλάκη; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

 8. Για το μουσαντένιο οικοπεδάκι που θέλεις να το αποζημιωθείς "χρυσό" από τον Δήμο δεν θα μας πείς τίποτα αγαπητέ Γιώργο;

 9. Θα διαφωνήσω με το φίλο που έγραψε ότι οι υπάλληλοι και ο εργολάβος είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτό που κάνουν και δεν χρειάζονται ευχαριστίες.
  Φίλε μου όλοι μας στη δουλειά μας είμαστε υποχρεωμένοι να την κάνουμε αλλά πόσοι από εμάς (ιδιαίτερα στο Δημόσιο) την κάνουν καλά και με φιλότιμο! Ένα "ευχαριστώ" μερικές φορές είναι πολύ γλυκό και όχι απαραίτητο. Δίνει κουράγιο στους εργαζόμενους και τους δείχνει ότι δεν είναι του πεταματού οι υπάλληλοι, όπως το έχουμε συνηθίσει να το λέμε.
  Δεν είναι δα και τόσο κακό αυτό. Σκέψου εσένα στη δουλειά σου να σου λέγανε ένα ευχαριστώ για κάτι που έκανες καλά και ας ήσουν υποχρεωμένος να το κάνεις. Δεν θα ένιωθες "κάπως".
  Οι σχέσεις όλων μας θα ήταν καλύτερες αν μπορούσαμε ν'αφήσουμε τους εγωισμούς στην άκρη και δούμε τον διπλανό μας ως συνεργάτη και με θετική ματιά! Θεωρώ ότι η κίνηση του Πετρίτση ήταν πολύ ανθρώπινη και δείχνει ξεχωριστό χαρακτήρα απ'αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

 10. Αγαπητέ ανώνυμε 12:04, μην βλέπεις παντού φαντάσματα. Εγώ σχολίασα 3 πράγματα που είπε ο Γιώργος ο Πετρίτσης, χωρίς υστεροβουλία, απεναντίας μιας και είναι νέος άνθρωπος κατά την γνώμη μου και μόνο, περίμενα τοποθετήσεις που δεν θα έχουν τουλάχιστον συγγένεια με τις εκθέσεις ιδεών του παρελθόντος και για να μην ανησυχείς ιδιαίτερα, ούτε με αντίστοιχες του Παύλου Παύλου. Ξέρουμε εξ άλλου απο όλους τους προηγούμενους (συμπεριλαμβανομένου και του Παύλου), με ποιόν τρόπο λιβάνιζαν αυτούς που εργάζονταν γιατί γι αυτό αμοιβόντουσαν.
  Δεν πιστεύω να θέλεις να εξακολουθούμε να χειροκροτούμαι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ; O Πετρίτσης ήταν αντινομάρχης και εκτέλεσε (σωστά:) το καθήκον του. Μπράβο, αλλά γιατί άραγε ψηφίστηκε, για κάτι διαφορετικό;
  Απλά ας προβληματιστούμε επί της ουσίας και να τον κρίνουμε με την ψήφο μας, όπως και τον Παύλου, για 200 άλλα πράγματα που δεν έκαναν απο τις θέσεις που τους εμπιστεύθηκαν οι συνδημότες μας.

  Ο αχρέωτος

 11. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ φίλε μου είναι σωστά τα λες. Μην το χειροκροτήσεις. Αλλά αφού έκανε σωστά το καθήκον του σαν αντινομάρχης (όπως λες) γιατί να μην τον εμπιστευθείς και σαν Δήμαρχο!. Αλήθεια ποιά 199 πράγματα έπρεπε να κάνει ο Πετρίτσης και δεν έκανε σαν Αντινομάρχης;
  O Γέρου σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος ποιά από τα 200 πράγματα έχει κάνει; Ο Γκιώνης έκανε και τα 200 ή μήπως ο Λογοθέτης από τη θέση του Ν.Σ έκανε κάποιο από αυτά;

 12. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ;;;;;Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΑΣ…………

 13. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΟΥΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ,ΟΠΩΣ:ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ[ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ]-ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ-ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ-ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ-ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΡΕΙΣΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟ-ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΑ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΠ ΣΤΗ Δ/ΣΗ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ…….

 14. Το μόνο που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι ο Πετρίτσης έντεχνα παραλείπει εντελώς τον ομότιμο ρόλο του Κώστα Λογοθέτη. Δεν μπορεί να μονοπωλεί ο Πετρίτσης όλα τα έργα της νομαρχίας λες και οι υπόλοιποι ήταν εκεί μόνο και μόνο για διακόσμηση.Μου φαίνεται πολύ εγωϊστικό και απρεπές εκ μέρους ενός σπουδαγμένου ανθρώπου. Όχι όλα στο βωμό της υποψηφιότητας Γιώργο ,όχι όοοοολα.

  Ανώνυμος

 15. Ανώνυμε 4.16 τις ελλείψεις που ορθά έχεις καταγράψει να τις χρεώσεις στη Δημαρχία Παύλου που έκανε τη μελέτη (όπως περηφανεύεται). Κανένα έργο δεν κατασκευάζεται χωρίς να έχει εγκριθεί μελέτη. Ότι λέει η μελέτη δημοπρατείται, συνήθως για όσους γνωρίζουν!!!
  Ή μήπως νομίζεις ρε φίλε ότι ο Πετρίτσης έπρεπε να πάρει το μηχάνημα να ασφαλτοστρώσει μόνος του το δρόμο για να μην έχει λακκούβες; Φαντάσου θέαμα.Χαχαχα!!!
  Και αν έχουμε παράπονο και από τον Ταγαρά ότι δεν βοήθησε το Λουτράκι τότε ρε παιδιά θα παραμείνουμε για πολλά χρόνια ακόμα στην μιζέρια μας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog