Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στη μάχη Ολυμπιακός και Άρης

- Advertisement -

Για σκορ πρόκρισης ρίχνονται απόψε στη μάχη οι ελληνικές ομάδες για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί (21:30, NovaSports1) στο άδειο Καραϊσκάκη την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Άρης δοκιμάζεται (21:45, Connex) στο Μπιάλιστοκ κόντρα στην άγνωστη Γιαγκελόνια.
Αμφότεροι πηγαίνουν για σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.Ο Ολυμπιακός θα παρατάξει επιθετικό σχήμα, καθώς ο Έβαλντ Λίνεν γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αλλά και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του απέναντι στο συγκρότημα του Γιόσι Μιζράκι.

Ο Ντιόγο θα αγωνιστεί πίσω από τον Ντάρμπισιρ, ενώ οι Ντουντού και Μαρέσκα θα ξεκινήσουν στον άξονα. Ο Ρόμενταλ θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης και ο Μιραλάς το αριστερό, ενώ οι Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο και Χολέμπας θα είναι οι τέσσερις της άμυνας, οι οποίοι θα καλύπτουν την εστία του Νικοπολίδη. «Άλλο Μπέσα κι άλλο Μακάμπι», είπε ο Λίνεν, η διαπίστωση αυτή όμως, ακούγεται ως αυτονόητη και για τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός ακολουθεί επιθετικό σχήμα στην προσπάθεια να διασπάσει τη αναμενόμενη σφιχτή άμυνα των Ισραηλινών. Από την πλευρά τους, οι προπονητές και παίκτες της Μακάμπι εξήγησαν πως θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχουν ελπίδες στο δεύτερο παιχνίδι, αυτή η προοπτική όμως πρέπει να εκλείψει απόψε στο Καραϊσκάκη, έστω κι αν οι εξέδρες μείνουν κενές λόγω τιμωρίας.

Κόντρα στο άγνωστο

Ο Άρης είναι πάνοπλος ενόψει του άγνωστου που συνεπάγεται η Γιαγκελόνια. Οι πληροφορίες που μάζεψαν οι «κίτρινοι» αναφέρουν πως το συγκρότημα του Μίκαλ Πρόμπριεζ είναι αξιόμαχο, γι’ αυτό κι Έκτορ Ραούλ Κούπερ τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να είναι σοβαροί. Τα πλάνα του δεν έγιναν γνωστά, βάσει των όσων εφαρμόζει όμως, αναμένεται σύστημα 4 4 2. Βασική υποψηφιότητα για την ενδεκάδα βάζει ο Τόχα, έστω κι αν δεν έχει κάνει ούτε φιλικό παιχνίδι με τους νέους συμπαίκτες του, ενώ ο Ρουίζ θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει ο Κούπερ, ο Σηφάκης θα φυλάξει την εστία του Άρη, οι Νέτο και Μίσελ θα είναι τα μπακ, Ρονάλντο και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας, Ναφτί και Μενδρινός τα ανασταλτικά χαφ, Τόχα και Χαβίτο στα πλάγια και οι Κόκε, Τσέζαρεκ μπροστά στην επίθεση.

Οι Πολωνοί οπαδοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, καθώς τα μεσάνυχτα βρέθηκαν στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Άρη κι άρχισαν να φωνάζουν. Τότε παρενέβη η ασφάλεια του Άρη κι αφού οι διοικούντες της ΠΑΕ κάλεσαν αστυνομία η ηρεμία επανήλθε. Απλά οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν την αποστολή επέλεξαν να μείνουν στο ξενοδοχείο, μην προκύψει τίποτα άλλο που θα έπρεπε να καλύψουν… 

Πηγή: contra.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog