Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κώστας Λογοθέτης: Γίνονται ανέντιμες πρακτικές που φανερώνουν πανικό και ανωριμότητα

- Advertisement -
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Λουτράκι, 30 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εδώ και λίγες ημέρες γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να πληγεί η δυναμική που αναπτύσσει στους Αγίους Θεοδώρους ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης.
Παπαγαλάκια τριγυρνούν στη πόλη διαδίδοντας ψευδείς πληροφορίες ότι η συγκέντρωση του συνδυασμού “Με τους πολίτες Μπροστά” που είναι προγραμματισμένη για τη Κυριακή 1η Αυγούστου στις 11.00 στο ΚΑΠΗ δήθεν δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ο Συνδυασμός μας καταγγέλλει αυτές τις ανέντιμες πρακτικές που φανερώνουν μόνο πολιτικό πανικό αλλά και πολιτική ανωριμότητα.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και ο Συνδυασμός μας καλούμε τους συνδημότες των Αγίων Θεοδώρων να απομονώσουν αυτές τις λογικές και να περάσουμε όλοι μαζί στο πραγματικό πεδίο της πολιτικής, στο πραγματικό πεδίο της Αυτοδιοίκησης, στο πεδίο των αρχών, των θέσεων, των προτάσεων και της διαβούλευσης.
Η συγκέντρωσή μας είναι η απαρχή αυτής της διαδικασίας.
Η παρουσία σας είναι το αναγκαίο συστατικό της διαδικασίας αυτής.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Λογοθέτη όσο σας πατρονάρει(μετά τον παύλου βέβαια) ο σφήκας, να ξέρετε ότι εμάς τους προοδευτικούς που θέλουμε να συμμετάσχουμε στην προσπάθειά σας ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.Φροντίστε το σας παρακαλώ γιατί ξέρουμε τον σκοπό που εχουν όλες οι παυλικές εφημερίδες και τα μπλογκς τους.
    κος Τάκης

  2. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΕΛΕΧΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

  3. Έσπειρε τον πανικό το όνομα του κύριου Νικόλαου που πριν 4 χρόνια μαζί με κάτι άλλους ρουφιάνους αποφάσισε ότι αγαπάει τους Άγιους Θεοδώρους και ήρθε να ασκήσει Πολιτική. Και η αγάπη του για τον Τόπο είναι τόσο Μεγάλη που στο Δ.Σ ενόψει Καλλικράτη ψήφισε να πάμε με την Κόρινθο.ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ

  4. Το γεγονός ότι "ενοχλεί" η υποψηφιότητα του Κώστα Λογοθέτη αυτό σημαίνει ότι ξεκίνησε καλά η μεγάλη προσπάθεια όλων των πολιτών, που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα στο νέο διευρυμένο ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.Οι υποστηρικτές καθημερινώς πολλαπλασιάζονται με αποτέλεσμα και οι αντιδράσεις κάποιων που θέλουν να παραμείνει το σαθρό και ξεπερασμένο σύστημα να αυξάνουν.Τους ευχαριστούμε τους τελευταίους γιατί μας δίνουν ενέργεια,αποφασηστικότητα και μεταδοτικότητα στον αγώνα υπέρ του ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog