Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο loutrakiblog;;;

- Advertisement -

Ο κύριος στόχος της δημιουργίας του loutrakiblog, ήταν είναι και θα είναι να γίνεται κάθε μέρα καλύτερο, αποτελώντας μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ πλατφόρμα επικοινωνίας όπου θα ακούγονται όλες οι πολιτικές και κοινωνικές τάσεις της ευρύτερης περιοχής μας.  Το loutrakiblog, πιστεύοντας ότι ο ενημερωμένος πολίτης, κρίνει και αποφασίζει πάντα καλύτερα, δίνει από σήμερα Κυριακή 1η Αυγούστου 2010, την ευκαιρία σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους του νέου διευρυμένου Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, να εκφράσουν τις δικές τους ιδέες, σκέψεις και πολιτικές προτάσεις, χωρίς προκατάληψη και μεροληψία, γιατί η ψήφος μας πρέπει να αποβλέπει όχι στα ατομικά ή πολιτικά οφέλη αλλά στο συμφέρον του τόπου μας.
Η πρόσκληση αυτή, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την πλειοψηφία των υποψηφίων και ελπίζουμε στην καταφατική απάντηση και των υπολοίπων.
Το loutrakiblog, εύχεται σε όλους τους συνδυασμούς καλή επιτυχία και ας νικήσει ο καλύτερος…

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Μπράβο και σε εσάς και στους υποψηφίους που δέχτηκαν να κάνουν ένα τέτοιο τόλμημα. Και έχω να προτείνω και κάτι στους φίλους / ες που αφήνουν τα σχόλιά τους. Υπάρχουν πολλές επιλογές για την υποβολή των σχολίων σας. Γιατί δεν δοκιμάζετε το όνομα / διεύθυνση URL και να γράψετε ένα ψευδώνυμο; Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα έτσι.

  2. Οι ειδήσεις για τους νέους υποψηφιους είναι πολύ καλές ,βρίσκονται στις τρείς πρώτες θέσεις προτίμησης για τη Δημαρχία. Ο κόσμος λαχταράει ανανέωση γιατί γνωρίζει πλέον τη διαφορά από την αναπαλαίωση που κάποιοι ΕΜΠΕΙΡΩΤΑΤΟΙ-ΕΜΠΥΡΕΤΟΙ προσπαθούν απεγνωσμένα να περάσουν.Δεν κτίζεις νέο σπίτι με παλιά υλικά.Ο νέος Δήμος χρειάζεται σύγχρονα μέσα καιγνώσεις.Δεν αρκεί η ψηφοθηρία στα προαύλια των εκκλησιών και των καφενείων. Αυτές είναι παλαιομοδίτικες τακτικές. Πρέπει να πείσεις ότι μπορείς όχι μόνο ότι θέλεις.

  3. Ο κόσμος έχει βαρεθεί την πολιτική. Οι υποψήφιοι πρέπει να μας δώσουν κάτι από την ψυχή τους και όχι να μας αντιμετωπίσουν σαν ανθρώπους που μας χρειάζονται μόνο για μια μέρα. Περιμένω να με πείσουν καλοπροαίρετα αλλά δύσπιστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog