Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η μπύρα που υπόσχεται αύξηση στήθους έως και 2 νούμερα

- Advertisement -

Νιώθετε άβολα όταν βγαίνετε στην παραλία και βλέπετε δυο καλοσμιλεμένα στήθη να λιάζονται υπερήφανα στην διπλανή ξαπλώστρα; Δεν είδατε ποτέ κανένα επεισόδιο του Baywatch γιατί σας την έσπαγαν τα extra large προσόντα της Pamela; Ένα όνομα μπύρας συγκρατήστε:
Bοhza!! Παράγεται στη Βουλγαρία και είναι η μπύρα που υπόσχεται στις γυναίκες μεγαλύτερο στήθος! Η Bohza beer, όπως αναφέρουν οι Times της Αυστρίας, δημιουργήθηκε ως ένα προϊόν που βοηθάει τις γυναίκες να καταπολεμήσουν τα τυχόν προβλήματα θηλασμού, μετά την γέννα. Ωστόσο είχε σαν άμεσο αποτέλεσμα να μεγαλώσει το στήθος τους, κατά δύο νούμερα!  Ο Kristian Gyoshev εκπρόσωπος της εταιρείας που διανέμει στην αγορά την συγκεκριμένη μπύρα εξηγεί: “Δεν κάνουμε συγκεκριμένους ισχυρισμούς αλλά έχουμε εκατοντάδες μαρτυρίες από γυναίκες που λένε ότι το στήθος τους μεγάλωσε… ένα ή δύο νούμερα.. Είναι φυσικό, υγιεινό, και διασκεδαστικό να πίνεις (την μπύρα) και φθηνότερη από οποιαδήποτε επέμβαση”
Η μπύρα Bohza, που παράγεται από την ζύμωση σιτάλευρου και μαγιάς, δεν έχει τεκμηριωθεί ακόμα, το γιατί προκαλεί αυτή την αύξηση του στήθους, αλλά έχει προκαλέσει σάλο στην γείτονα χώρα.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog