Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετέθεσε το Λιμενάρχη…

- Advertisement -

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φώς δείχνουν για μια ακόμη φορά σε τι κράτος ζούμε. Ένα κράτος που δίνει το δικαίωμα σε έναν εκδότη εφημερίδας να αλλάζει θέσεις δημοσίων λειτουργών επειδή απλά δεν πέρασε το δικό του. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μετά τον καυγά που έγινε ανάμεσα στο γνωστό δημοσιογράφο και το Λιμενάρχη της Πάρου, ο δεύτερος πήρε φύλλο πορείας και μετατίθεται σε άλλη υπηρεσία . Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή:
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πριν από λίγες μέρες, μπαίνει στο λιμάνι της Νάουσας Πάρου, με το φουσκωτό του. Δένει σε ένα… σημείο της προβλήτας χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Ο υπεύθυνος της μαρίνας Γιάννης-με το ψευδώνυμο Γερμανός- διαπιστώνει την κίνηση αφού ο δημοσιογράφος έχει αποχωρήσει από το σκάφος για να κάνει την βόλτα του στα στενά του χωριού συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών και ενός πούρου. Επειδή η συγκεκριμένη θέση ανήκει σε άλλον αποφασίζει να μετακινήσει το σκάφος. Με την επιστροφή του στην μαρίνα ο δημοσιογράφος καταφέρετε με ύβρεις και χαρακτηρισμούς κατά του υπευθύνου της μαρίνας, ο οποίος ωστόσο δε «μασάει». Η αδιαφορία του Γιάννη και η πρόθεσή του να εξηγήσει τον λόγο που μετακίνησε το σκάφος, εξοργίζει τον δημοσιογράφο ο οποίος φτάνει σε σημείο να επικοινώνησε με τον επιτελάρχη του ΥΕΝ. Ποιος ξέρει κάτω από ποιες συνθήκες δίνεται εντολή ν απομακρυνθεί σε πρώτη φάση ο υπεύθυνος της Μαρίνας. Και εδώ προκαλούνται πολλά ερωτηματικά καθώς ο χώρος ανήκει στον Δήμο και όχι στο Λιμεναρχείο. Όντως ο υπεύθυνος της μαρίνας απομακρύνεται με αποτέλεσμα στην μαρίνα και για δύο μέρες να «επικρατεί» συσκότιση. Και όλα αυτά συμβαίνουν εν τω μέσω καλοκαιριού. Την περίοδο δηλαδή με την μεγαλύτερη κίνηση των σκαφάτων στο νησί. Για το καπρίτσιο του Τριανταφυλλόπουλου δεν υπήρχε φώς και νερό για δύο μέρες!
Έξαλλοι οι επιχειρηματίες της μαρίνας, καταφέρονται κατά του Δημάρχου και δύο μέρες μετά επιστρέφει στην θέση του ο υπεύθυνος της Προβλήτας.
Αυτή η απόφαση αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον δημοσιογράφο ο οποίος λέγεται ότι ζήτησε ευθύνες απειλώντας θεούς και δαίμονες. Πληροφορίες θέλουν τον υπολιμενάρχη κ. Ραγκούση ο οποίος εκτελούσε χρέη λιμενάρχη να απομακρύνεται εξαιτίας αυτού του γεγονότος.
Άραγε ο Πρωθυπουργός που έρχεται τις επόμενες μέρες στο νησί θα ενημερωθεί για το θέμα. Και αν ναι… έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος έδωσε εντολή για την μετάθεση. Και στο κάτω κάτω, τι έχει ο Τριανταφυλλόπουλος και μπορεί όποτε θέλει να μεταθέτει δημόσιους λειτουργούς;

Πηγή: gossip-tv

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog