Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πτώση 50% στον τουρισμό του Λουτρακίου

- Advertisement -

Η τουριστική κίνηση στο Λουτράκι είναι πεσμένη φέτος κάτι το οποίο έχει απασχολήσει σοβαρά τους εμπόρους αλλά και τους ξενοδόχους. Ο γραμματέας των ξενοδόχων κ. Δ. Παππάς μίλησε για μεγάλη πτώση έως 50% ενώ τα δύσκολα…

…έρχονται από Σεπτέμβρη για τους εμπόρους, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Γ. Μαρίνης…

Στην αγοραστική κίνηση στο Λουτράκι αναφέρθηκε ο πρόεδρος των εμπόρων Λουτρακίου Γ. Μαρίνης. Ο ίδιος ανέφερε ότι η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών δημιούργησε πολλά προβλήματα και έδιωξε κόσμο από την περιοχή. Αυτή την περίοδο όσο πάμε προς τον Δεκαπενταύγουστο κάτι κινείται, αλλά αυτό δεν θα σώσει την κατάσταση από τη λαίλαπα που έρχεται το ερχόμενο φθινόπωρο, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρίνης… Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι του Λουτρακίου είναι γνωστά σε όλους και έχουν αρκετές φορές αναφερθεί από τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου. Από τον Σεπτέμβρη τα δύσκολα έρχονται αναφέρουν οι έμποροι του Λουτρακίου και υπάρχουν φόβοι ότι αρκετές επιχειρήσεις θα βάλουν λουκέτο!

Δεν είναι μόνο οι έμποροι του Λουτρακίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα όσον αφορά τα ξενοδοχεία της πόλης. Ο γραμματέας των ξενοδόχων κ. Δ. Παππάς μίλησε για μεγάλη πτώση 40-50%. Ο ίδιος ανέφερε ότι στην πτώση αυτή συνέβαλαν πολλοί παράγοντες με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ακυρώσεις δωματίων ακόμα και από τη γειτονική Αθήνα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία βέβαια, λένε οι ξενοδόχοι και έτσι ελπίζουν στην άνοδο των κρατήσεων για το υπόλοιπο διάστημα. Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στο έργο του Υδροθεραπευτηρίου, το οποίο όμως όπως είπε δεν έχει συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας…

Πηγή: isthmos.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήθελα να 'ξερα αν το beach bar στο HOTEL PAPPAS έχει οικοδομική άδεια,πριν από 3 χρόνια ήταν μια καλύβα και τώρα μαγαζί κανονικό.Bloggers για ψάχτε λίγο το θέμα,μου μυρίζει ΄΄ψητό''!
    Γ.Γ.

  2. οι παππάδες χοτέλ,πέρα απ' τις καταπατήσεις που έκαναν στον αιγειαλό,έφτιαξαν το χοτέλ τους με δάνεια της χούντας……..Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν ΟΛΟΙ στο Λουτράκι.και εγώ θα το συντηρώ συνέχεια στο μπλογκ και ας έρθει κάποιος να με διαψεύσει………………………………υπάρχει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  3. Ρε παιδιά έλεος. Το θέμα του blg είναι η ανυπαρξία τουρισμού. Είναι ότι τα ξενοδοχεία δεν εχουν δουλειά.Τα παιδιά μας δουλεύουν σε αυτά. Δεν μας απασχολεί;; Μας ενδιαφέρει ποιός είναι αυτός που τολμάει και μας χαλάει το ραχάτι μας ;; Δηλαδή επειδή ο Παππάς είναι χουντικός (όπως λέτε) σημαίνει ότι πήξαμε στους τουρίστες;; Τι στο καλό δεν μπορούμε να συζητήσουμε σαν άνθρωποι το πρόβλημα !!!! Δίνουμε περισσότερη σημασία στις αηδίες;; Βεναίως να ψάξουμε για πολεοδομικές παραβάσεις αλλά να ψάξουμε παντού. Το ξενοδοχείο του καζίνο παράνομα έχει ολόκληρο όροφο.Οι καφετέριες στη παραλία ΟΛΕΣ παράνομα έχουν κάνει μαγαζί τις πέργκολες.Ο Ρουμελιώτης με δικά μας λεφτά ασφαλτοστρώνει τους δρόμους των αυθαιρέτων για να πάρει ψήφους!!! Κολλήσαμε στο Παππά γιατί;; Επειδή λέι ότι συμβαίνει;;; Ρώτησε κανένας το Γκιώνη που στο διάολο είναι οι περίφημοι Κινέζοι που υποσχέθηκε;; Ρώτησε κανένας τον Κοφινά που είναι οι τουρίστες του υδροθεραπευτηρίου. Ασχολείται κανένας με αυτά τα σοβαρά η μας αρκεί το κουτσομπολιό ποιός θα κατέβει και με πιοόν;; Ρε παιδιά ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ και εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας.

    Ανώνυμος

  4. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ.
    ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ OTI " Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ, ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΝΟΜΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

  5. Συγνώμη φίλε 5:11,το θέμα μας είναι τα δάνεια της επταετίας;;;Το σχόλιο σου βγάζει μια πολύ μεγάλη εμπάθεια ενάντια σε μια επιχείρηση κόσμημα και είναι καταδικαστέο εκ μέρους μου,τι να πω..

  6. η οικογενεια Παππα έχει δώσει δουλειά σε πολλους συμπολιτες μας, αυτο γιατι δεν τους το αναγνωριζεται;
    αυτο που θα πρεπει να καταλαβουν ολοι στο Λουτρακι
    ειναι:
    ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!!!
    ο καιρος που δουλευαν 4 μηνες και αραζαν 8 τελειωσανε.
    να κοιταξουν να φτιαξουν τις τιμες, τη συμπεριφορα τους, και να εκτιμησουν το τόπο,που εχει τετοια προικα όσο καμια αλλη λουτροπολη στην Ελλαδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog