Ύστερα και από την ανάρτηση του loutrakiblog, στην οποία ο Γιώργος Μαρίνης είχε καλέσει όλους τους φορείς του Δήμου αλλά και το Υπουργείο Εμπορίου να παρέμβει ουσιαστικά, η αστυνομία ξεκίνησε μια μεγαλειώδη επιχείρηση σκούπα, εξαρθρώνοντας σε μεγάλο βαθμό το κύκλωμα του παραεμπορίου.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου κ. Γ. Μαρίνης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ταξίαρχο της αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας κ. Θ. Αγόρη, τον διοικητή του ΑΤ Λουτρακίου κ. Χ. Τετράδη, τους υπαλλήλους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αλλά και τον κ. Κωτσόπουλο για το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόβλημα το οποίο απασχολεί έντονα τους εμπόρους της περιοχής μας. Ήταν μία επέμβαση στο γκέτο των μικροπωλητών. Φάνηκε ότι η πολιτεία «άκουσε» το πρόβλημά μας και ανέλαβε δράση. Επιθυμούμε τον ίδιο ζήλο που έδειξαν οι αστυνομικοί να τον δείξουν και στη συνέχεια όταν προκύπτουν ανάλογα θέματα. Τα προϊόντα που κατασχέθηκαν πηγαίνουν πλέον στην χωματερή για καταστροφή». Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει και δεύτερη επιχείρηση των ανθρώπων της Ασφάλειας, προκειμένου να εξαλείψουν πλήρως το φαινόμενο αυτό.


Διαβάστε εδώ, την καταγγελία του Προέδρου της Ενώσεως των Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου, όπως είχε αναρτηθεί στις 31 Ιουλίου 2010