Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας…
Η ψηφοφορία του loutrakiblog, έληξε πρόωρα. Σε αυτήν πήραν μέρος 439 αναγνώστες του blog, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν μόνο μία φορά. Οι λόγοι της λήξης της ψηφοφορίας, είναι ότι αφ’ ενός, υπήρξε η προσχώρηση της Μαρίας Πρωτοπαππά στο συνδυασμό του Δημήτρη Γέρου και αφ’ ετέρου η αλλαγή του Αντώνη Περώνη, υποψηφίου του ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές, με την Παναγιώτη Φόρτη, τη πολλά υποσχόμενη υποψήφια Δήμαρχο του νέου διευρυμένου Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους 439 αναγνώστες που τίμησαν με την ψήφο τους:
1ον) όλες τις επιλογές της δημοσκόπησης  και
2ον) το loutrakiblog (να μην ευλογήσουμε τα γένια μας;), δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους και “βγάζοντας προς τα έξω” τη δυναμική της επισκεψιμότητας που έχουμε σαν ιστολόγιο.
Επειδή διανύουμε περίοδο διακοπών, η νέα δημοσκόπηση του loutrakiblog με θέμα “ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο δήμαρχο για το Λουτράκι”, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, δηλαδή την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.