Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Σάκης Ρουβάς κλείνει την αυλαία του Gay φεστιβάλ της Μυκόνου

- Advertisement -

Με το Σάκη Ρουβά, τον “Έλληνα Θεό της μουσικής” και “Θεό του μέλλοντος” όπως τον αποκαλούν, θα οδεύσει προς τη λήξη του το gay φεστιβάλ της Μυκόνου.

Ο Σάκης Ρουβάς αποδέχτηκε χωρίς πρόβλημα την πρόταση να εμφανιστεί στο Xlsior, όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, και αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό, δίνοντας τα όλα στο Cavo Paradiso, στις 27 Αυγούστου.

Το live έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τα μεσάνυχτα, με τους διοργανωτές να επιθυμούν να τελειώσει στις 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας. Νωρίτερα, θα βρίσκεται στα decks ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ενώ θα εμφανιστούν και άλλα γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων η Rebecca Brown και ο Juanjo Martin.

Το πρώτο «τόλμημα» έγινε πέρσι και διήρκεσε πέντε ημέρες. Τα αποτελέσματα για τους διοργανωτές ήταν ανέλπιστα, αφού 10.000 άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου έδωσαν το «παρών» στη «βασίλισσα των Κυκλάδων».

Δεδομένης της περσινής επιτυχίας του, το φεστιβάλ θα διαρκέσει εννιά μερόνυχτα (σηκώνει αυλαία στις 20 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 28 του μήνα). Προσκεκλημένοι, εκτός από τους προαναφερόμενους, θα είναι και διεθνούς φήμης DJ.

Αρχικά είχε ακουστεί πως θα έκανε guest εμφάνιση στο φεστιβάλ της Μυκόνου η ΆνναΒίσση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς αυτή την περίοδο προέχουν τα γυρίσματα για το reality με θέμα τη ζωή της.

Πηγή: Sarotiko

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog