Ο Άντριου Μόρτον, ο συγγραφέας της ανεπίσημης βιογραφίας της πριγκίπισσας Νταιάνα, που ταρακούνησε τον κόσμο της showbiz, ξαναχτυπά με το νέο του βιβλίο «Αντζελίνα : Μία ανεπίσημη βιογραφία» .

Αν και λίγο έως πολύ είναι γνωστό το παρελθόν της διάσημης ηθοποιού, το βιβλίο τονίζει την αδυναμία της Ζολί για τους παντρεμένους!

Η ανεπίσημη αυτή βιογραφία, που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, σχεδόν παράλληλα με την ταινία «Salt», υποστηρίζει ότι η σαγηνευτική Ζολί ήθελε στην αγκαλιά της τον Μπράντ Πιτ πριν καν.. τον γνωρίσει από κοντά.

Μάλιστα η Αντζελίνα ήταν τόσο αποφασισμένη, σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, που δεν δίστασε να εμφανιστεί στο στούντιο, όπου έκανε γύρισμα η Τζένιφερ Άνιστον, ώστε να γνωρίσει από κοντά και την αντίζηλό της.

Όπως σημειώνει ο Μόρτον, εκείνη την περίοδο η Αντζελίνα ετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» με τον Μπράντ Πιτ και απρόσμενα εμφανίστηκε στο στούντιο, που γυρίζονταν τα «Φιλαράκια» με την Άνιστον.

Το βιβλίο αναμένεται να βάλει φωτιά στην οικογενειακή γαλήνη του διάσημου ζεύγους Πιτ – Αντζελίνα, καθώς αποκαλύπτει και άλλα στοιχεία από την ζωή της διάσημης και γοητευτικής σταρ του κινηματόγραφου.

Ο Μόρτον ισχυρίζεται ότι το 2003 η Αντζελίνα είχε σχέση με τον Ήθαν Χοκ, την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Ούμα Θέρμαν!

Ο κατάλογος των παντρεμένων που πέρασαν από την αγκαλιά της πανέμορφης ηθοποιού συνεχίζεται, καθώς, σύμφωνα με τον συγγραφέα, και ο Μικ Τζάγκερ όταν ήταν παντρεμένος με την Τζέρι Χολ είχε σχέση με την Ζολί την περίοδο που ήταν μοντέλο στην Νέα Υόρκη.

Η Αντζελίνα ήταν πάντοτε η πέτρα του σκανδάλου, σύμφωνα με τον Μόρτον, καθώς όπου και αν πήγαινε ακόμα και σε φιλανθρωπικές αποστολές, είχε πάντα μαζί της τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως … χειροπέδες και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα…

Ένας ακόμα άντρας που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ερωτισμό της Ζολί ήταν ο Ρέιφ Φάινς, ο οποίος την περίοδο που είχε αρραβωνιαστεί την Φρανσέσκα Ανις, έβρισκε παράλληλα καταφύγιο στα χέρια της όμορφης Ζολί, όπως υποστηρίζει ο Μόρτον.

Πηγή: star.gr