Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άχρωμος, άοσμος, άγευστος…

- Advertisement -

Ένας Ολυμπιακός εκτός τόπου και χρόνου, γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League και μένει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο! Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 1-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ με το γκολ του Ρομπέρτο Κολαούτι.

Μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία τους έγραψαν οι ερυθρόλευκοι, καθώς ναυάγησαν στον σκόπελο που λέγεται Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες καταστροφές, αναμένονται αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως φάνηκε από την εικόνα του αγώνα, φαίνεται ότι “κάθισαν” επάνω στο υπέρ τους σκορ στο «Καραϊσκάκη» (2-1) και “χάρισαν” ουσιαστικά την πρόκριση στην Μακάμπι, καθώς το γκολ που πέτυχε στο 42ο λεπτό ο Κολαούτι, ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση στα play off του Europa League.

Οι Ισραηλινοί μπήκαν μεν δυνατά όπως υποδείκνυε η λογική λόγω της ανάγκης τους να πετύχουν ένα τέρμα, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Είχαν τον έλεγχο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν σοβαρές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Νικοπολίδη. Από την άλλη, το κέντρο του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και γενικά η επιθετική ανάπτυξη των Πειραιωτών ήταν σε κάκιστη μέρα. Η μπάλα δεν έφτανε ούτε με… αίτηση στα άκρα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να είναι απελπιστικά μόνος του ο Ντιόγο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λίνεν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Τοροσίδη αντί του Μοντέστο στο δεξί άκρο της άμυνας, επειδή θεώρησε ότι ο Έλληνας μπακ μπορεί να βγάλει πιο εύκολα την ομάδα στην επίθεση. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ντιόγο χτύπησε εκτός φάσης τον τερματοφύλακα των Ισραηλινών, Στράουμπερ και αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, βάζοντας το κερασάκι στην άγευστη τούρτα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο κοινό του.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog