Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παρελθόν και τυπικά ο Λίνεν

- Advertisement -

Παρελθόν και τυπικά από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Έβαλντ Λίνεν
Το συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή λύθηκε κοινή συναινέσει και ο ίδιος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε πως ο Ολυμπιακός θα έχει σύντομα στον πάγκο του έναν πολύ καλό προπονητή. «Λύσαμε τη συνεργασία μας με τον κύριο Λίνεν κοινή συναινέσει. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό ήξερα πως θα αντιμετωπίσω δυσκολίες. Έχω μάθει στα δύσκολα. Προχωράμε πιο δυνατά από πριν. Ο στόχος είναι ένας, η κορυφή. Από εκεί και πέρα τα λόγια είναι φτώχεια, οι πράξεις μετράνε. Τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός θα έχει έναν πολύ καλό προπονητή», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του Ντιόγο, δεν θέλησε να απαντήσει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης με τον προπονητή της ομάδας κ. Έβαλντ Λίνεν, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. με τον προπονητή.

Ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε να αποδέχεται την απόφαση της διοίκησης. «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Μια καινούρια ομάδα με καινούριους παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν στο Europa League. Υπήρχε μεγάλη πίεση σε μένα σαν προπονητή και πήραμε την απόφαση να λύσουμε τη συνεργασία μας για να μην υπάρχει τόση πίεση από τον κόσμο», δήλωσε εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Ήταν μία σύντομη, αλλά θετική εμπειρία για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και ιδανικές συνθήκες για εργασία. Εύχομαι στην ομάδα και τον καινούριο ιδιοκτήτη περισσότερη τύχη από ό,τι είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες».

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με τον Ανδρέα Νινιάδη θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να βρίσκεται στα υπόψη.

Όσον αφορά στον Ντιόγο, που πέρασε νωρίτερα από τα γραφεία της ΠΑΕ για να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του και την αδικαιολόγητη αποβολή του, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα του επιβληθεί βαρύτατο πρόστιμο, ενώ όλα δείχνουν πως θα αναζητηθεί φόρμουλα για να αποχωρήσει από την ομάδα. Ενδεικτικό του κλίματος σε βάρος του Βραζιλιάνου φορ είναι ότι αποδοκιμάστηκε έντονα από λιγοστούς φίλους του Ολυμπιακού που ήταν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog