Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Που λιάζονται οι “εκλεκτοί” της πολιτικής ζωής της χώρας;

- Advertisement -

Διάστημα καλοκαιρινών διακοπών για όλους, όπως και για τους πολιτικούς, που προσπαθούν να περάσουν λίγες ξεκούραστες ημέρες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που προμηνύεται με την έναρξη του φθινοπώρου.

Παρότι οι εξελίξεις συνεχίζουν να τρέχουν και οι εκκρεμότητες είναι αρκετές, οι πολιτικοί αρχηγοί και η συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών και βουλευτών ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά τους μπάνια.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα βρίσκεται ως τις 20 Αυγούστου στη Λευκάδα, με ένα μικρό διάλειμμα ενόψει των εορτών του δεκαπενταύγουστου.

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, βρίσκεται για το επόμενο δεκαήμερο στην Πάρο, όπου και θα εορτάσει τον δεκαπενταύγουστο.
Στην Κεφαλονιά περνά ολιγοήμερες διακοπές ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ενώ αργότερα θα βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία. Τον δεκαπενταύγουστο θα βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα.

Από τους υπουργούς της κυβέρνησης, ο Γιάννης Ραγκούσης είναι στην Πάρο, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο, η Λούκα Κατσέλη στην Κεφαλονιά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Σκόπελο.

Πηγή: zougla

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog