Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στο Λουτράκι έρχεται αύριο η εθνική ανδρών πινγκ-πονγκ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της

- Advertisement -


Στο δεύτερο της στάδιο περνά από αύριο η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών για τη νέα σεζόν. Οι διεθνείς ολοκληρώνουν το απόγευμα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας το πρώτο κομμάτι, που αφορούσε αποκλειστικά τον τομέα της φυσικής κατάστασης και νωρίς αύριο το πρωί μεταβαίνουν στο Λουτράκι για ν’ αρχίσουν προπονήσεις στο τραπέζι.
Η συγκέντρωση προετοιμασίας θα γίνει στις άρτιες εγκαταστάσεις του Sport Camp Λουτρακίου, θα διαρκέσει μέχρι τις 15 του μήνα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 11. Εκεί, θα ενσωματωθούν στην αποστολή ο Λευτέρης Μάκρας και ο Σπύρος Κιούφης, οι οποίοι έχουν αρχίσει προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα με την εθνική γυναικών.
Στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής δούλεψε με τους Καλλίνικο Κρεάνγκα, Παναγιώτη Γκιώνη, Κώστα Παπαγεωργίου, Τάσο Ρηνιώτη, Κώστα Λαγογιάννη και Δημήτρη Παπαδημητρίου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο πρωί κι απόγευμα σε υψόμετρο 1.700-1800 μέτρων. Σε μέσο όρο οι αθλητές έτρεχαν 15 χιλιόμετρα την ημέρα, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν και άλλες δραστηριότητες στο πλαίσιο της φυσικής κατάστασης, για παράδειγμα ποδήλατο στο βουνό. Από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας, στη 1 Αυγούστου, τα πάντα στο πρόγραμμα κύλησαν ομαλά, ενώ οι διεθνείς έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία και τις συνθήκες διαμονής στο «Σαλέ των χρωμάτων», στο βουνό Ζήρεια. Το ξενοδοχείο ανήκει στον προπονητή του τζούντο Γιώργο Μπουντάκη, ο οποίος φιλοξένησε δωρεάν την εθνική μας ομάδα.
Σχεδόν ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του καμπ των ανδρών θ’ αρχίσει προπονήσεις στο Sport Camp Λουτρακίου η προεθνική ομάδα γυναικών. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καρύτσας και οι αθλήτριές του θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του χορηγού της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στις 15 Αυγούστου για προετοιμασία μέχρι τις 22 του μήνα.
πηγή:sprtshero
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog