Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξενιτεύονται οι νέοι λόγω της οικονομικής κρίσης

- Advertisement -

Η οικονομική κρίση, οι ελαστικές μορφές εργασίας, οι χαμηλοί μισθοί και η ανεργία, είναι οι λόγοι για τους οποιους μεταναστεύουν οι νέοι σήμερα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας..
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο αριθμός των νέων που αποφασίζουν να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό, αυξάνεται δραματικά.
Δεκάδες είναι οι νέοι που επιλέγουν να μεταναστεύσουν, κυρίως σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, ενώ πολλοί είναι και όσοι θα σκεφτούν σοβαρά  να ξενιτευτούν, σε περίπτωση που θα χάσουν την δουλειά τους. Από τους κύριους λόγους που επιλέγουν να φύγουν από την Ελλάδα είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο εξωτερικό, αλλά και η καλύτερη ποιότητα ζωής.
Παράλληλα, πολλοί είναι και οι αλλοδαποί που επιλέγουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, λόγω της της υπάρχουσας κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης.
πηγή:Tlife    

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πως θες να βρουν δουλειά τα ελληνακια; Ποιος θα τους προσλάβει; Δεν αλλάζουν ρούχα, βρωμάν σκόρδο, μεθύσι, φασολοκλαναδα και απλυσιά – αφού μεχμετράγοι σας δεν αφήνουν το ένα φύλο να πλήνη εσώρουχα άλλου και τα πετάνε αντι να τα πλύνουν μα είναι τσιγκούνηδες. Τόσο βρωμάνε που κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά – αφού μεχμετράγοι σπηλαιοκτήνοι φουβουν μπάνιο. Φανταζόντε θα εμβολιαστούν από ολοένα μάστιγα, τύφο και χολέρας μεσω βρώμας; Γελούν βρόντα. Γυαλίζουν μίσος τα μάτια τους σαν μουσουλμάνοι. Μαθαίνουν τυπικά χωρείς να καταλαβαίνουν. Απατούν oλλα τα διαγωνίσματα. Δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν γιατί τους μπερδεύουν τα μάγια της γιαγιάς. Κλέβουν μολυβί μέχρι πληκτρολόγιο από τον αφεντικό. Κοιμούνται στη δουλια αφού γλεντουσαν όλο βραδύ. Δεν βουρτσίζουν δόντια μη φύγη σμάλτος! Νομίζουν ότι ξεγελάν τύπους και κομπλεκτικους. Συμμορφώθηκαν μαυρακια και έγιναν πρόεδροι, μα Έλληνες αγενής, ανεύθυνοι, στενοκέφαλοι παν πίσω. Πως μας παριστάνεται τους Έλληνες αφού καταργήσατε την λογική του Αριστοτέλη και πήγατε πίσω στους σοφιστές. Αθηνοτυποσπιουνιές έναντι Ιάκοβο εις Λιγονέρι τιμωρούντε με ανατούρκευση Θράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog