Είχαμε γράψει και χτες ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στους συσχετισμούς των δυνάμεων.

Η δήλωση της αποχώρησης του Δημήτρη Γέρου λόγω διάγνωσης πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας, αλλάζει κατά πολύ μεγάλο βαθμό το πολιτικό σκηνικό του νέου διευρυμένου Δήμου. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να του εκφράσουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στη δύσκολη στιγμή που περνάει


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΡΟΥ
«Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου απέναντι στους συνδημότες, θέλω να ενημερώσω ότι λόγω πρόσφατης διάγνωσης σοβαρού προβλήματος στην υγεία μου, δε μου επιτρέπεται στο εξής να ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική.
Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους εκείνους τους συμπολίτες μας από το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας και το Δήμο Αγίων Θεοδώρων που μας αγκάλιασαν με την εμπιστοσύνη τους και στήριξαν ουσιαστικά την προσπάθειά μας.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους και συνεργάτες μου στη Δημοτική Κίνηση ” Δήμος – Νέα “ για τον αγώνα που δώσαμε όλο αυτό το διάστημα.
Με τις ιδέες και τις προτάσεις μας αναδείξαμε νέους δρόμους για μια διαφορετική και αναπτυξιακή πορεία, οι οποίες είμαι βέβαιος ότι σηματοδοτούν μια Νέα Εποχή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου.
Εύχομαι σε όλους τους συνεργάτες μου υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν με την ίδια ποιότητα και με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο τις προσπάθειες τους για το νέο Δήμο μας.»
Δημήτρης Α. Γέρου