Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μηνύματα συμπαράστασης στον Δημήτρη Γέρου

- Advertisement -


Πόπη Αγγελοπούλου
Απο αυτόν τον αγώνα ειναι σίγουρο ότι ο κ. Γέρου θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ.
Του εύχομαι τα καλύτερα απο καρδιάς και να ξέρει, οτι η θετική ενέργεια της πόλης μας θα είναι μαζί του!

Ροντζώκος Αναστάσιος  

Εύχομαι από καρδιάς στον Δημήτρη Γέρου ό,τι και αν συμβαίνει με την υγεία του, Περαστικά, γιατί πρώτα απ όλα και πάνω απ όλα ο Άνθρωπος.

Γιώργος Πετρίτσης
Είμαστε συμμαθητές και μας συνδέει μια φιλία 35 – 40 χρόνων. Εύχομαι στο φίλο Δημήτρη, περαστικά και να βγεί δυνατότερος από αυτή τη δοκιμασία.

Παύλος Παύλου

Ύστερα από την επίσημη δήλωση του Δημήτρη Γέρου στην οποία αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόσυρση της υποψηφιότητάς του, όπως το έκανα προσωπικά, του εύχομαι και δημόσια καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση.

Κώστας Λογοθέτης

Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου η περιπέτεια με την υγεία του Δημήτρη Γέρου να έχει αίσιο τέλος. Θεωρώ ότι η μη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές, είναι έλλειμμα για τον τόπο μας διότι θα είχε να προσφέρει θέσεις και απόψεις που θα μπορούσαν να πάνε το δήμο μπροστά. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την ψυχή μου να ξεπεράσει πολύ σύντομα αυτή την περιπέτειά του και να είναι σύντομα στις επάλξεις.

Γιώργος Μαρίνης

Τα λόγια περισσεύουν σε τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε μια άριστη σχέση εδώ και 20 χρόνια. Εύχομαι πάνω από όλα να είναι ανώδυνο αυτό που περνάει και να γυρίσει και πάλι υγιής κοντά στην οικογένειά του.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Θεός είναι μεγάλος και εύχομαι να βρίσκεται κοντά σου.Μην φοβηθείς, μια δοκιμασία είναι,πάρε δύναμη από τα παιδιά σου…….Στάσου αγέρωχα μπροστά στη ζωή και διεκδίκησέ την, το αξίζεις εσύ και η οικογένειά σου!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog