Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Παναγιώτης Τόκος καταδικάστηκε για παρενόχληση ανηλίκου

- Advertisement -

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο παρουσιαστής Παναγιώτης Τόκος, ο οποίος σ ύμφωνα με δημοσιεύματα  κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε 17χρονο ποδοσφαιριστή.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, τον έκρινε ένοχο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενάμιση χρόνου με τριετή αναστολή.

Όλα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη, σε ένα γήπεδο όπου ο παρουσιαστής βρέθηκε με ένα ποδοσφαιριστή αρμένικης καταγωγής για μια φωτογράφηση. Την ώρα που ο ποδοσφαιριστής άλλαζε ρούχα, ο 49χρονος παρουσιαστής άρχισε να παρεκτρέπεται  και χάιδευε τα γεννητικά όργανα του ποδοσφαιριστή φιλώντας τον στο λαιμό.

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος κάλεσε και την αστυνομία, περιέγραψε τις αηδιαστικές λεπτομέρειες ενώπιον των δικαστών. “Χάιδευε τα γεννητικά όργανα και τα οπίσθια του παιδιού και φιλούσε τον λαιμό του”. Ο Παναγιώτης Τόκος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις, και εμφανίστηκε τελικά μετανιωμένος, υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος της στιγμής.

Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο παρουσιαστής άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog