Ο τετράχρονος γκρίζος Δανικός Μολοσσός από το Τουκσόν της Αριζόνας, πέρασε στην ιστορία των ρεκόρ Γκίνες, όταν μετά από έλεγχο που του έγινε από τους ειδικούς επιθεωρητές, επιβεβαιώθηκε το βάρος του και το ύψος του. Ποια είναι αυτά;

Έχει ύψος 1,09 και ζυγίζει 111 κιλά!
 Είναι ο Τζάιαντ Τζορτζ (Γίγαντας Τζορτζ) που κατέκτησε δύο τίτλους στα βραβεία Γκίνες. Αυτόν του ψηλότερου σκύλου στον κόσμο και αυτόν τον ψηλότερου σκύλου στην ιστορία. Κέρδισε με μεγάλη διαφορά τον μεγάλο αντίπαλό του, τον Τιτάνα από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, επίσης Μολοσσό.
 Ο Τζάιαντ Τζορτζ καταναλώνει…
50 κιλά τροφής μηνιαίως, αλλά δεν μπορεί να βρει ένα σκυλόσπιτο στα μέτρα του. Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα πάντως διότι το αφεντικό του Ντέιβ Νάσερ δηλώνει πως ο Γίγαντας Τζορτζ κοιμάται μέσα στο σπίτι και για την ακρίβεια μαζί με το αφεντικό του πάνω στο τεραστίων διαστάσεων κρεβάτι του!
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Τζάιαντ Τζορτζ έχει την δική του ιστοσελίδα www.giantgeorge.com, όπως και σελίδες στο Facebook και στοTwitter. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα δεν μένει παρά να τις επισκεφτεί.

Δείτε ένα βίντεο με τον Γίγαντα Τζορτζ.