Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το μήνυμα του Γιώργου Γκιώνη για το Δημήτρη Γέρου

- Advertisement -

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά, δεν νομίζω ότι είναι ώρα για σχόλια τέτοιου είδους. Υπάρχει ένα ανθρώπινο πρόβλημα και ασχολείστε με το αν διάβασε σωστά ο Γκιώνης ή όχι. Περαστικά Δημήτρη – Κώστας.

  2. ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,,,,,,,,,,,,,,,

  3. Αν κάποιοι θέλουν να τιμήσουν τον Γέρου πρέπει να τιμήσουν τον στόχο που είχε και που δεν είναι άλλος από το να αλλάξει δήμαρχος στη πόλη. Ο Δημήτρης κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά όταν μια μικρή ομάδα δημοτών είδαν ότι με το Γκιώνη γίναμε ραγιάδες του Στεργιώτη και του Βραχάτη. Έτσι συνεχίζεί ο Γκιώνης.Αν λοιπόν θέλουμε να τιμήσουμε το Γέρου ας τιμήσουμε την θέλησή του και να στείλουμε το Γκιώνη από εκεί που ήρθε.

    Ανώνυμος

  4. Ypologizoun choris to xenodoxo pou eimaste oloi emis pou apartizoyme tn pio isxiri pio dinamiki pio katartismeni omada poy diekdiki to dimo perimenete ligo kai tha tribete ta matia sas h kinisi ,,neos dimos nea epoxi//eiunai mia pragmatikotita kai thakani poloys pou nomisan oti tha ,,skileysoyn // sto ,,ptoma//tis na xasoun ton ypno toys .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog