Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (1-1)

- Advertisement -

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι. Καλύτερος ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με πέναλτι του Περόνε (24’) αλλά για τους Πράσινους ισοφάρισε με ωραίο σουτ στο 34’ ο Σίντνεϊ Γκοβού. Σαν μια καλή προπόνηση είδαν το ματς οι δύο προπονητές.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα στο πρώτο 25λεπτο, μέχρι δηλαδή τη στιγμή της επίτευξης του 1-0 από τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι με τον κεφάτο Καμαρά να προκαλεί προβλήματα από αριστερά, είχαν κλείσει τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του και χρειάστηκε σε 2-3 περιπτώσεις η συνδρομή του Καρνέζη για να κρατηθεί το 0-0.

Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδης είχαν πολλά προβλήματα με τον Καμαρά ενώ και οι υπόλοιποι Πράσινοι κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Στο 24’ λοιπόν και ύστερα από ανατροπή του Καντέ στον Μπαζίνσκι, ο Περόνε εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο. Αμέσως μετά όμως αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο ο Καμαρά και ο Ατρόμητος έπαψε να είναι απειλητικός, δίνοντας το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να… ξεμυτίσει.

Οχι ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν κάτι το ιδιαίτερο, απλά κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και η ισοφάριση του Τριφυλλιού ήρθε στο 34’, με το ωραίο διαγώνιο σουτ του Γκοβού, ύστερα από το λάθος των Τάτου και Σαμπού. Το τέμπο έπεσε και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους Ατρόμητος και ΠΑΟ μοιράστηκαν τις ευκαιρίες.

Στην επανάληψη κάτι οι αλλαγές των δύο προπονητών, κάτι η κούραση και κάτι η… ζέστη έριξαν το ρυθμό των δύο ομάδων και οι καλές στιγμές και φάσεις έλειψαν. Αξιοσημείωτες στιγμές το άμεσο σουτ του Κλέιτον (54’) και η προσπάθεια του Λέτο (56’), αλλά και το σουτ του Σαγκανόφσκι (65’), που εξουδετέρωσε ο Φερνάντες. Στο 89’ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στη νίκη, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Φερνάντες.

Στο ματς μπήκαν αρκετοί πιτσιρικάδες του Ατρόμητου αλλά και οι «κομμένοι» του Παναθηναϊκού, Μάντζιος, Γκάμπριελ και Μελίσσης, το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος στη φιλική αναμέτρηση.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog