Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μήνυμα αναγνώστη για την δήλωση Γιάννη Πανούση στο ”Βήμα του Λουτρακίου” περί υιού Αποστόλη και Ολυμπιακού Λουτρακίου

- Advertisement -

Διάβασα με μεγάλη μου έκπληξη την δήλωση του κυρίου  Γιάννη Πανούση  στο ”ΒτΛ” η οποία λέει πολλά, σχετικά με την ανάμειξη του γιού του Αποστόλη στην ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου.Συγκεκριμμένα η δήλωση του πρώην πρύτανη και επιφανούς μέλους της τοπικής κοινωνίας του Λουτρακίου λέει:
 ”Η ανάληψη από τον Αποστόλη Πανούση της προεδρίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λουτρακίου, αποτελεί προσωπική απόφαση και ευθύνη,στην οποία δεν συμμετέχουν καθ’οποιοδήποτε τρόπο η οικογένεια Γ.Πανούση και η επιχείρηση ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ Α.Ε.”
Η πόλη βεβαίως ξέρει τι έχει γίνει και  τι θα γινόταν σε περίπτωση που ο Αποστόλης Πανούσης συνέχιζε στα ‘κουμάντα’ της ιστορικής ομάδος της πόλης μας. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
 Κρίμα πάντως γιατί έδειχνε καταπληκτικό παιδί και όλοι μας τον πιστέψαμε αφού έπαιξε ρόλο και η πίστη που έδειχνε στον Αποστόλη, ο διαχειριστής του loutrakiblog και από τους πιο αγνούς εργάτες της ομάδος του Λουτρακίου, ο Μιχάλης Φιλάνδρας, ο οποίος τρέχει τώρα και δεν φτάνει. Δεν πειράζει, καλό θα του κάνει για να χάσει και κανά κιλό και μπορεί από όλη την ταλαιπωρία που πέρασε ο σύλλογος να βγει σε  κάτι καλό, που δεν το νομίζω γιατί ο γελαστός Αποστόλης τις ‘ελευθέρες’  των ποδοσφαιριστών του συλλόγου τις έδινε ‘αέρα-πατέρα’ και κάναμε μάγκες άλλες ομάδες,,με παίκτες πληρωμένους από τον Ολυμπιακό με χιλιάδες ευρώ. Τρανό παράδειγμα, η περίπτωση Διαμαντή Τσάτσου ο οποίος πέρσι για 3-4 αγώνες πήρε 2900 ευρώ από τον σύλλογο και ο κος Αποστόλης ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!!!! Άφηνε παίκτες της ομάδος ελεύθερους, ΧΩΡΙΣ να έχει φέρει ούτε έναν παίκτη.! Γιατί ξέρω πολύ καλά ότι ο κος Αποστόλης ότι στις 3-4 εβδομάδες που είχε τα ηνία της ομάδος ότι ΟΥΤΕ ΈΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ δεν είχε φέρει στην ομάδα και όταν ο προπονητής που ο ίδιος επέλεξε, ο Τάσος Πέρρας του ζήτησε παίκτες,η απάντησή του ήταν ότι τώρα υπάρχουν 4000 ευρώ για μεταγραφές!!!Και επειδή ΌΛΑ μαθεύτηκαν ο μεγαλοεπενδυτής Αποστόλης-εδώ γελάμε-είπε σε μεγάλη παρέα σε παραλιακό μαγαζί του Λουτρακίου ότι:”την φετινή χρονιά υπολογίζω σε χορηγείες φίλων μου της τάξεως των 70000 ευρώ και αυτό είναι”… Αυτό για μένα και όλους εσάς πιστεύω ότι λέει πολλά. Το σίγουρο είναι ότι δεν κρατώ ΚΑΚΊΑ στον γιο του Γιάννη Πανούση γιατί ελπίζω ότι λόγω ιστορίας και φανέλας η ομάδα που δόξασε το όνομα του Λουτρακίου από την Ρόδο εώς την Κέρκυρα ότι θα ξαναβρεί τον δρόμο της και ότι κάποια στιγμή μετά από χρόνια όταν καταλάβει την ζημιά που έκανε στον σύλλογο θα πει ένα απλό ΣΥΓΝΏΜΗ!

Υ.Γ1:Η ένστασή μου είναι ΓΙΑΤΙ δεν δημοσιεύατε την επιστολή πρόωρα, ΓΙΑΤΙ συνεχίζετε να καλύπτετε την ”απάτη” του Αποστόλη και ΓΙΑΤΙ ο φίλος Μιχάλης δεν βγαίνει να μιλήσει ανοικτά στο loutrakiblog για την ομάδα της πόλης όταν μας έγραφε ύμνους για την ανάμειξη του εξαφανισμένου του φίλου;
Υ.Γ2:Πέρα από αυτά,  θεωρώ τον Μιχάλη Φιλιάνδρα-πέρα από τις συμπάθειές του και τα κολλήματά του-τον καταληλλότερο παράγοντα να ηγηθεί της ομάδος του Ολυμπιακού Λουτρακίου για να υπάρχει πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά. Επικροτώ επίσης Μπολοβίνο,και Αγγέλου οι οποίοι ήταν επιλογές Πανούση και έμειναν.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΨΑΧΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟ[ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΙΛΑΩΡΗ],ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΕ…………..

  2. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να στηθεί η ομάδα,θα έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να πούμε πολλά.Το σίγουρο είναι ότι το μήνυμα του αναγνώστη περιέχει πολλές ανακρίβειες και κακοήθειες για τον φίλο μου Απόστολο γιατί ο Απόστολος ήταν είναι και θα είναι φίλος μου γιατί σκοπός του ήταν να γίνει κάτι ρομαντικό και όμορφο στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και η πόρτα της ομάδος θα είναι πάντα ανοικτή για τον ίδιο.Τώρα κατά πόσον είμαι ο καταλληλότερος να ηγηθώ της ομάδος θεωρώ την άποψη του αναγνώστη βλακωδέστατη καθ'ότι χρειάζονται χρήματα που εγώ δεν τα έχω.Όσον αφορά τον οικονομικό έλεγχο του συλλόγου να ξέρουν οι συμπολίτες μας ότι θα γίνει από τον ταμία μας και λογιστή κύριο Λύσσανδρο Καρασκούτη και πιστεύω πολύ σύντομα θα έχουμε όλοι την ενημέρωση που θέλουμε και πρέπει να έχουμε.

  3. Kai esy file mou pou ksereis oles aytes tis leptomereies?Hsoun parwn se kapoies apo tis synantiseis i mipws anikes stin palia dioikisi pou katestrefe epi xronia ton Olympiako?Epeidh einai filos mou o Apostolos kai ton kserw poly kala,eprekse orthotata kai tin ekane,giati plin tou Mixali pou empisteuotan kai tou Bilaori pou ektimouse oloi oi alloi itan lamogia.Kammia sygnwmi den prepei na pei,antitheta oi Loutrakiwtes prepei na tou poun ena euxaristw pou estw kai etsi katharise tin sapila.
    K.G

  4. O ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ , ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΣ. αΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ. ΤΟ…."ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" , ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΥ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog