Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα βρόντηξε και έφυγε…

- Advertisement -

‘Εκανε αυτό που όλοι έχουμε ονειρευτεί. Τα βρόντηξε όταν του έσπασαν τα νεύρα στη δουλειά και έφυγε. Πρόκειται για τον “ήρωα της εργατικής τάξης” Steven Slater. Ο …

Steven Slater, αεροσυνοδός στη JetBlue, τον οποίο κατά την προσγείωση μία κυρία “έπρηξε” και μετά από διαπληκτισμό φέρεται να του έφερε και μία τσάντα στο κεφάλι, άρπαξε δύο μπίρες και άνοιξε το διάδρομο της αναγκαστικής προσγείωσης κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο θεαματικά…

Από τότε ο Slater έχει γίνει λαϊκός ήρωας καθώς έκανε αυτό που όλοι ονειρευόμαστε. Να πούμε στον σπαστικό προϊστάμενο ή πελάτη ακριβώς τι σκεφτόμαστε  και να φύγουμε. Πόσος κόσμος άραγε υπομένει κακοπληρωμένες δουλειές και κακές συνθήκες εργασίας με το φόβο της ανεργίας; Για όλους αυτούς ο Slater “έδειξε το δρόμο”.

Ήδη έχουν τυπωθεί μπλουζάκια “Free Steven Slater” , τα βίντεο με τη δραματική του έξοδο από το αεροπλάνο έχουν γίνει πρώτα χιτ στο YouTube, ενώ μουσικοί του γράφουν τραγούδια. Περιττό να πούμε ότι πολλές σελίδες στο Facebook είναι αφιερωμένες σε αυτόν.


Δείτε το video:

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καλα εκανε… γιατι πρεπει τα αλλα ζωα να καταλαβουν οτι αυτος που εχεις απεναντι σου ειναι ενας υπαλληλος, που κανει τη δουλεια του, δεν σου χρωσταει τιποτε, και σιγουρα δεν φταιει αυτος για την μιζερια στην οποια εχεις τυλιξει την ζωη σου… ουτε και επιασες τον παπα απο τα @@ επειδη πληρωσες ενα γαμημενο εισητηριο του αεροπλανου.. το κανουν και αλλοι αυτο καθημερινα, μπαζο, δεν εισαι ο πρωτος που πετας.. αν πιστευεις οτι πληρωσες πολλα παραπονεσου στην εταιρια, οχι στον υπαλληλο… αλλα ειπαμε… ειμαστε ολοι ζωα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog