Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλβανία: Παραδόθηκε ο δολοφόνος του ομογενή Αριστοτέλη Γκούμα

- Advertisement -

Εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα της Βλόρα ο 20χρονος Ιλίρ Μούκα, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 35χρονου ομογενή Αριστοτέλη Γκούμα. Δείτε το video από την κηδεία.
Η αστυνομία της Αλβανίας επιβεβαίωσε τη σύλληψή του, σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 19.00. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι οι καταζητούμενοι για τους οποίους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληδης έμενα σε περιοχή των Τιράνων από την περασμένη Παρασκευή, ενώ προσέφεραν αμοιβή 20.000 δολαρίων σε όποιον είχε σχετικές πληροφορίες. Ο πατέρας του κατηγορούμενου Μούκα σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε ότι ο γιός του ενεπλάκη μόνο σε ένα τροχαίο και δεν επιτέθηκε στον άρυχο Βορειοηπειρώτη. Ο ίδιος απέδωσε τη σύλληψη σε σχέδιο της αστυνομίας για να βρει εξιλαστήριο θύμα και να εκτονώσει την όλη κατάσταση.

Δείτε το video:

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλάνε για τσαμουριά 1500 άτομα που συνεργάστηκαν με τα ΕΣ-ΕΣ όταν υπάρχει μια Βόρειος Ήπειρος με 100000 κόσμο;;;Εγώ τους Αλβανούς τους έχω αδέλφια,τους ΠΡΟΔΌΤΕΣ πολιτκούς μας,θέλω να τους ρίξω πολλές ροχάλες………………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog