Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαντόνα: Η μικροκαμωμένη Ιταλοαμερικανίδα, μεγάλωσε…

- Advertisement -

Ήταν 16 Αυγούστου του 1958, όταν ο Σίλβιο Άντονι Τσικόνε και η Μαντόνα Λουίζ Φορτίν φέρνουν στον κόσμο τη μικρή Madonna Louise Veronica Ciccone. Τα παιδικά της χρόνια…

…δεν ήταν και τα πιο εύκολα. Σε ηλικία πέντε ετών χάνει τη μητέρα της από καρκίνο του μαστού, ενώ οι σχέσεις της με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της είναι αρκετά άσχημες.

Τότε μπαίνει στη ζωή της ο χορός και αργότερα το τραγούδι. Το 1983 όλοι στρέφουν το βλέμμα τους στη μικροκαμωμένη ξανθιά Ιταλοαμερικανίδα που τραγουδά το «Like a virgin», προκαλώντας την συντηρητική Αμερική με τους στίχους της.
«Δεν θα είμαι ευτυχισμένη μέχρι να γίνω τόσο διάσημη όσο ο Θεός», είχε δηλώσει η Μαντόνα τότε και τώρα πλέον μπορεί να πει ότι το έχει πετύχει. Οι προκλητικές της εμφανίσεις επί σκηνής, οι συνεχείς αλλαγές στην εμφάνισή της και η απόλυτη επιτυχία που ζει τις τελευταίες δεκαετίες την κατατάσσουν σε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας.
Η προσωπική της ζωή ήταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η ίδια δεν θέλησε ποτέ να την κρύψει από τους θαυμαστές της. Αντιθέτως έβγαλε στη φόρα όλες τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις με το ντοκιμαντέρ «Στο κρεβάτι με τη Madonna», στο οποίο μάθαμε όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.
Το 1996 με τον ερχομό της κόρης της Λούρδης η Madonna αποφασίζει να σοβαρευτεί. Ασπάζεται την Καμπάλα και ηχογραφεί ίσως το καλύτερο άλμπουμ της καριέρας της, το «Ray of light». Το 1999 ο έρωτάς της για τον Γκάι Ρίτσι την οδηγεί στο Λονδίνο και το 2000 τον παντρεύεται σε ένα επιβλητικό πύργο στη Σκοτία. Στη ζωή της έχει έρθει ήδη ο μικρός Ρόκο, όμως το 2008 η υιοθεσία του μικρού Ντέιβιντ από το Μαλάουι και ο σάλος που προκάλεσε, οδήγησε στη λήξη τον επεισοδιακό της γάμο με τον Ρίτσι.
Τώρα η 52χρονη πλέον Μadge απολαμβάνει τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά 28 χρόνια μικρότερού της, Χεσούς Λουθ. Παράλληλα συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και δηλώνει ότι έχει ακόμα πολλά ψωμιά στο χώρο της showbiz.

Πηγή: Star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog