Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μια ταινία γυρισμένη εξ’ ολοκλήρου μέσα σε ένα φέρετρο

- Advertisement -

Ίσως να θυμάστε ότι η ταινία Buried που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ ταινιών Sundance, πυροδότησε ένα πόλεμο προσφορών μεταξύ των studio, για το…
…ποιο θα την αναλάβει.Η ταινία λαμβάνει χώρα σ’ ένα φέρετρο θαμμένο στη γη, με τον Ryan Reynolds να πρωταγωνιστεί. Μόνο αυτόν και το φέρετρο θα δείτε σε όλη την ταινία.
Πράγμα που σε κάποιους θα προκαλέσει περιέργεια να τη δουν και σε κάποιους να μην πλησιάσουν καν στην αίθουσα. Ο Ryan Reynolds υποδύεται ένα εργολάβο που εργάζεται στο Ιράκ και ξαφνικά βρίσκεται θαμμένος 2 μέτρα κάτω από τη γη, χωρίς ιδέα για το ποιος ή γιατί τον έκλεισε εκεί.

Μόνο μ’ ένα μόνο κινητό τηλέφωνο κι έναν αναπτήρα, η επαφή του με τον έξω κόσμο και η ικανότητα του να συνδέσει τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να ανακαλύψει το μέρος που βρίσκεται, είναι εξοργιστικά περιορισμένες.

Το κακό σήμα, η μπαταρία που τελειώνει, το οξυγόνο που ελαττώνεται γίνονται οι μεγαλύτεροι εχθροί του σε μια στενόχωρη μάχη με το χρόνο. Σε κατάσταση πανικού, απόγνωσης, παραληρήματος, ο Πόλ έχει μόνο 90 λεπτά για να μπορέσει να σωθεί, πριν ο χειρότερος εφιάλτης του γίνει πραγματικότητα. Στις αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου 2010.


Δείτε το trailer της ταινίας


Πηγή: blepo-tainies

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog