Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ηλία Κοφινά στο loutrakiblog

- Advertisement -

Το loutrakiblog, επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών,  Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Πολιτικής Προστασίας, Ηλεκτροφωτισμού και Κοινωνίας της Πληροφορίας, Ηλία Κοφινά, ο οποίος μας δήλωσε σχετικά με την καταγγελία που αναρτήσαμε περί κλοπής ρεύματος από κολώνα του Δήμου, από μικροπωλητή:
“Από την πρώτη στιγμή που γίναμε γνώστες αυτής της καταγγελίας και σε αυτό να ευχαριστήσω και το loutrakiblog και τους δημότες Λουτρακίου, ελήφθησαν όλα τα μέτρα για να σταματήσει οποιαδήποτε διαδικασία σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Λιμενικό ταμείο, με τους οποίους είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Θα ήθελα να δηλώσω ότι θα ενταθούν όλες οι προσπάθειες παράλληλα με την καινούρια διοικητική μεταρρύρμιση του σχεδίου Καλλικράτη, να περιέλθει επιτέλους το Λιμενικό Ταμείο και η χερσαία ζώνη λιμένος του Δήμου μας, στην πλήρη αρμοδιότητα του νέου διευρυμένου δήμου. Η πολυδιάσπαση αρμοδιοτήτων δυστυχώς επιφέρει αρνητικά φαινόμενα λόγω της λειψής στελέχωσης και του κρατικού φορέα (αστυνομικό τμήμα και λιμεναρχείο) παράλληλα με τη μη ευώδωση των συνεχών προσπαθειών μας για ολοκληρωμένη επάνδρωση της δημοτικής μας αστυνομίας,. Θέλω να υπενθυμίσω ότι από τις πρώτες συνεδριάσεις του 2009, με την ανάληψη των καθηκόντων μου, εισηγήθηκα στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο ομόφωνα δέχτηκε, την προώθηση αιτήματος για πρόσληψη δέκα (10) δημοτικών αστυνόμων και τη δημιουργία γραφείου δημοτικής αστυνομίας καθότι υπήρχε πρόβλεψη και στον προϋπολογισμό που απαιτούσε η κείμενη νομοθεσία των χρημάτων για το θέμα αυτό. Θα ήθελα να τονίσω στο σημείο αυτό, ότι είμαστε από τους λίγους δήμους, που στην καταλητική ημερομηνία που είχε τεθεί από το κράτος (31 Ιανουαρίου 2009), είχαμε προβλέψει στο οργανόγραμμα τις θέσεις και στον προϋπολογισμό τα χρήματα που απαιτούνταν. Δυστυχώς, οι κρατικές υπηρεσίες χορήγησαν πέντε (5) θέσεις και από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι παρόντες μόνο τρείς (3) δημοτικοί αστυνόμοι οι οποίοι θα συστεγαστούν στο προβλεπόμενο κτίριο έναντι του Δημαρχείου μαζί με το Κ.Ε.Π. και το τουριστικό γραφείο. Ευελπιστώ το κράτος να μας αποστείλει και τους άλλους δύο (2) και παράλληλα να μας χορηγήσει και τις υπόλοιπες πέντε (5) θέσεις. Θα είναι μία από τις διεκδικήσεις μας για τον νέο ενοποιημένο δήμο. Θεωρώ ότι πάντα με τη συνεργασία όλων των φορέων, προβλήματα τέτοιου είδους, θα λύνονται εν τη γενέσει τους”.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασε ρε Ηλια, οπου ακουμπησατε τα εχετε κανει … βραστα

    Ολη η πολη ζεχνει απο τη βρωμα.
    ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ (και το εχετε καταλαβει πλεον το λετε και μεταξυ σας)

  2. Ρε καλά δεν ντρεπόσαστε, ο δήμος λειτουργεί στην τύχη και μιλάς για λύση προβλημάτων "εν τη γεννέσει τους"? Ντροπή σας. Ξεπουλήσατε τα πάντα. Κοροιδέψατε τον κοσμάκη και σας ψήφισε μια και μοναδική φορά. Κοφινά διέλυσες τον ΔΟΥΚΑΛΠ, του αφαίρεσες τους γιατρούς που είχε, δεν ήσουν άξιος να κρατήσεις το ασθενοφόρο που είχαμε για τους δημότες μας και το έδωσες στο ΕΚΑΒ. Ψήφισες τα δάνεια. Στο μόνο που ήσουν καλός ήταν το μέτρημα των λούσεων στο υδροθεραπευτήριο, χωρίς να μπορείς να μετράς όμως και τα έξοδα. Ρε κούνια που σας κούναγε, που έχετε μούτρα και μιλάτε.

  3. Ευτυχώς που σας ενημέρωσε το μπλόγκ για την κλοπή ρεύματος γιατί με την έπαρση και την άγνοια του τι συμβαίνει που έχετε θα μπλέκονταν το πόδι σας στο καλώδιο στη βόλτα [αν κάνετε] στην παραλία κανα βράδυ και θάχαμε θύματα.

  4. Οι μέρες που ο Βραχάτης ήταν ο άρχοντας της πόλης ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.Θα λογοδοτήσετε κύριε Κοφινά και κύριε Γκιώνη για την υποδούλωση της πόλης στα αφεντικά σας, τους Εβραίους!
    κος Τάκης

  5. Αυτή η Δημοτική Αρχή είναι απίστευτη.Νομίζει ο κ.Κοφινάς ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς ¨και λανσάρει καθρεφτάκια.Απέτυχαν παντού και οι υπεύθυνοι είναι για αλλού,αλλά φροντίζει η "κοινοπραξια" που με ανευ προηγουμένου παρέμβαση στα κοινά του τόπου έχει εξασφαλίσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ την επανεκλογή τους.Λαέ ξύπνα πριν να είναι αργά………..

  6. ΝΤΡΟΠΗ!
    Ο Κοφινάς θα πρέπει να ντρέπεται, για τα ψέματα που πάει στους οικισμούς και τους λέει ότι μπορούν να βγάλουν άδεια οικοδομής.
    πρέπει να ντρέπεται που εκμεταλευεται τα όνειρα των οικιστών με τα μικρά οικοπεδάκια ότι θα χτίσουν σπίτια.
    ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΗΛΙΑ ΕΛΕΟΣ με αυτην την καρεκλα σου…

  7. Αδέλφια ψυχραιμία.
    Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει αντιπολίτευση. Προτάσεις, ιδέες και λύσεις χρειαζόμαστε και όχι πόλεμο. Το εύκολο είναι το να καθόμαστε και να βρίζουμε και να κρίνουμε. Το δύσκολο?
    Κάποιος σχολίασε το ότι λένε ψέμματα περι οικοδόμησης, για τους ψήφους. Για θυμηθείτε τους προηγούμενους που έδωσαν τόσες παροχές νερού στο κάθε αυθαίρετο. Ο πατέρας μου,έλεγε πως το Λουτράκι είναι για τους τεμπέληδες και τους ρουφιάνους. Έγω λέω πως πλέον είναι για τον κάθε τυχάρπαστο που έχει ένα αυθαίρετο και για τους αλλοδαπούς, που έχουν έρθει και έχουν βρεί ένα ξέφραγο αμπέλι και κάνουν ότι θέλουν. Έχουν βρεί και τα κάνουν φίλοι μου, όλοι τους.
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας? Έχουμε καταλάβει πώς συμπεριφερόμαστε απέναντι στην πόλη μας και στους συνδημότες μας? Κυκλοφορούμε με το αυτοκίνητο συνέχεια και όταν φεύγουμε απο το σπίτι, βάζουμε και μια καρέκλα για να μήν παρκάρει άλλος. Στον πεζόδρομο της παραλίας εάν παρατηρήσετε οι περισσότεροι που κυκλοφορούν με μηχανάκια, είναι Λουτρακιώτες και μάλιστα επαγγελματίες. Γιατί δεν έχει γράψει κάποιος απο εμάς για τα αίσχη στην παραλία αλλά και στον κεντρικό απο τους καταστηματάρχες?
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ

  8. Για σιγά ρε φίλε διαχειριστή. Κατ΄αρχήν ξεκαθαρισέ μας κάτι, είσαι τεμπέλης? Μετά, τι σημαίνει και οι προηγούμενοι το ίδιο έκαναν. Γι αυτό και για πολλά άλλα είναι στην αντιπολίτευση. Κατόπιν γιατί φταίμε όλοι, συμμετέχεις εσύ στην εξάσκηση και διαχείριση της εξουσίας στην πόλη? Για σιγά γιατί ΕΜΕΙΣ δεν συμμετέχουμε. Η μόνη μας συμμετοχή και το μόνο μας φταίξιμο είναι που βγάλαμε αυτή την παιδική χαρά δημοτική αρχή. Και τέλος, εσύ δεν ΕΝΟΧΛΗΣΕ αν ο Κοφινάς λέει αυτά που λέει στους οικιστές? Για να συμαζεφτούμε λίγο.

  9. Η παρεα Γκιωνη αποδειχτηκε πολυ κατωτερη των περιστασεων. Ορισμος της αποτυχιας. Τα παντα στην πολη ειναι ξεφραγο αμπελι. Οι καθετοι στην παραλια πεζοδρομοι ειναι πλεον και επισημως parking. Όλα τα πεζοδρομια μες στην βρωμα. Μεχρι και ο ιδιος ο δημος εχει γεμισει τις κολονες του ρευματος με αφισες της Πρωτοψαλτη στον κεντρικο! Και οχι μονο παρανομει ο ιδιος ο δημος και ρυπαινει αλλα ουτε καν τις μαζευει αλλα περιμενει να τις παρει η βροχη. Τοση ανικανοτητα δεν εχει ξανασυναντηθει σε εναν συνδυασμο

  10. Συμφωνώ με όλα απο αυτά που λέτε,φίλε μου. Εκτός απο το ότι είμαι διαχειριστής……..
    Και εγώ έχω παράπονα και μάλιστα απο ΟΛΟΥΣ!!!!!
    Έχεις απόλυτο δίκιο πως αυτοί έχουν την διαχείρηση και την εξουσία.Απλά πιστεύω πολύ στον άνθρωπο και πιστεύω πως εάν όλοι μας αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε γνωρίζοντας πως δέν είμαστε μόνοι μας στο Λουτράκι,τότε αργά ή γρήγορα θα αλλάξουν όλα.
    Έστω και αν πρέπει να πέσει και καμιά..σφαλιάρα!
    Θα χαρώ να ανταλάξουμε πολλές απόωεις στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog