Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταγγελία στο tromaktiko για Λουτράκι

- Advertisement -

Δύο βήματα από Αθήνα, λογικό είναι το Λουτράκι να έχει πολύ κόσμο. Τι συμβαίνει όμως…

Είχα πάει σε καφετέρια δεν κράτησα όνομα, που αφού ήπιαμε τον άπατο, οι μόνες αποδείξεις ήταν τα δύο πρώτα ποτά 12 ευρώ. Αφήνω τα 12 ευρώ στο τραπέζι και φεύγω σαν κύριος όχι με ελαφρά πηδηματάκια αλλα αργά αργά περιμένοντας κάποιο τσαμπουκά.
Το έκανα αυτό γιατί βαρέθηκα να παρακαλάω τους κλέφτες. Οπου πας σε κλέβουν, δεν κόβουν απόδειξη.
Άλλη μέρα πήγα σε άλλη καφετέρια ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ, πλήρωσα τα 30 αργύρια αλλά απόδειξη δεν είδα απ την αρχή μέχρι τέλος.
Οταν είπα ότι μια απόδειξη παρακαλώ γιατί μου έχετε κλέψει τάδε ποσόν,
Η απάντηση ήταν Α! συγνώμη, δεν την έφερα; Το να εκληπαρείς για μια απόδειξη αισθάνεσαι και μαλάκας. Αλλά ποιο είναι το δίκαιο και τι πρέπει να κάνουμε;

Η παραπάνω αγγελία, δημοσιεύτηκε στο blog tromaktiko.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ όμορφα μπορεί κάποιος να ζητά όλες τις αποδείξεις. Η λύση "την κάνω" δέν είναι σωστή. Θα γίνουμε καλύτεροι με τον διάλογο και όχι με τσαμπουκάδες.

  2. Όταν λέμε ότι μέρος της κρίσης είμαστε και οι ίδιοι αυτά εννοούμε.Γιατί δεν κόβουν αποδείξεις;; Γιατί κλέβουν όλους εμάς που φορολογούμαστε;; Γιατί μας αναγκάζουν να γινόμαστε και εμείς κλέφτες για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας;; Γιατί δεν μπορούμε απλά να κάνουμε ΣΩΣΤΑ τη δουλειά μας;; Γιατί πιστεύουμε εκείνους του πολιτικούς που αποδεδειγμένα μας λένε τα πιό βολικά ψέματα;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ..

  3. Διαχειριστή, όταν κάνεις αναδημισίευση, να την κάνεις πιστά. Τπ post στο τρομακτικό έγραφε και άλλα που τα έκοψες. Αυτό είναι ενημέρωση για εσένα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog