Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Χωρίς φόβο αλλά με πάθος

- Advertisement -

Νίκη που θα του δώσει προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στην Κωνσταντινούπολη θα αναζητήσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Φενερμπαχτσέ (21:30, Novasports 1) για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 απέναντι στον τουρκικό σύλλογο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς. Κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Μαλεζάς και Κοντρέρας με τους Μπουσαϊντί και Λίνο να παίζουν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στο κέντρο της μεσαία γραμμής θα παίξουν ο Γκαρσία και Βιτόλο, έχοντας στις πτέρυγες τους Βιεϊρίνια και Σορλέν. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γλύκος, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.

Από την άλλη πλευρά ο Αϊκούτ Κοτσαμάν θα παρατάξει την Φενερμπαχτσέ με σύστημα 4-2-3-1 με την βασική ενδεκάδα της ομάδας του να απαρτίζεται από τους Ντεμιρέλ, Γκιονούλ, Ιλχάν, Λουγκάνο, Σάντος, Εμρέ, Κριστιάν, Τοπούζ, Άλεξ, Ερκίν και Σεμίτ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νιάνγκ, Βολκάν, Μπαμπακάν, Αλκάν, Τσανέρ, Γκοκάι, Γκοκχάν και Οζέρ.

Πηγή: gazzetta.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog