Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός Λουτρακίου κέρδισε 4-2 τον Σαρωνικό Γαλατακίου

- Advertisement -

Με πολύ μεγάλη εμφάνιση ο Ολυμπιακός Λουτρακίου στο πρώτο ημίχρονο όπου κέρδιζε 3-0 αντί για 8-0 ..
..έδειξε τα δόντια του απέναντι σ’έναν αντίπαλο όπου θα παίζουν στην ίδια κατηγορία. Στο 2ο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές του Τάσου Πέρρα ισορρόπησαν λίγο τα πράγματα αλλά παρόλα αυτά η ομάδα μας πέτυχε άλλο ένα γκολ χάνοντας 4-5 κλασσικές ευκαρίες. Ο Σαρωνικός στα τελευταία λεπτά σημείωσε 2 γκολ όταν ολιγώρησε η άμυνα του Ολυμπιακού και όταν όλα είχαν κριθεί. Τα γκολ του Ολυμπιακού  σημείωσαν οι Μπασιώτης, Αμπαδιωτάκης και 2 ο Μούτσος. Στις επόμενες μέρες αναμένονται ακόμα 5 ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν  την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει την φετινή χρονιά να κερδίσει το πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι το φιλικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Συνοικισμού της Κορίνθου.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φετος θα παρω καρτα διαρκειας του ολυμπιακου μετα απο πολλα χρονια γιατι επιτελους βαλατε μυαλο και στηριχτηκατε σε δικα μας παιδια

  2. Kάνει πολύ καλή δουλειά ο Τάσος Πέρρας,επίσης από την νέα διοίκηση γουστάρω αρκετά νέα παιδιά που βοηθάνε όσο μπορούνε και έχουν 'πρόσωπο'.Μακάρι αυτή η ομάδα να βρεί τον δρόμο της γιατί ο Ολυμπιακός Λουτρακίου μαζί με την Κόρινθο είναι οι μεγάλες ομάδες του νομού μας.
    γγ

  3. με την λούλα έχουμε κανένα νέο;μ'έχει τρελάνει ένας θείος μου που ήταν μέλος και αφότου του το είπα κάνει σαν τρελός να ξαναβρεί την παλιά του παρέα.

  4. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΛΑΚΕΥΑΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑΦΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog