Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στον Ολυμπιακό ο Νεμεθ;

- Advertisement -

Πήγε να τον πάρει ο Παναθηναϊκός, αλλά τελικά τον αποκτά ο Ολυμπιακός! Νέο μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας, λοιπόν…
… είναι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο Κρίστιαν Νέμεθ! Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σε όλα με την Λίβερπουλ για τον δανεισμού του ταλαντούχου Ούγγρου, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε επίσης με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ και μάλιστα σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό!
Ο Νέμεθ βρισκόταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όμως οι «πράσινοι» έκαναν τελικά πίσω αφού δεν τα βρήκαν με τους Μέρσεϊσάιντερς και κάπου εκεί μπήκε δυνατά στο κόλπο ο Ολυμπιακός και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε τον παίκτη!

Στο παιχνίδι της απόκτησής του είχε μπει και η Λέτσε, με την Λίβερπουλ να ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 50% των δικαιωμάτων του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρακολούθησε σε DVD τον Ούγγρο διεθνή άσο κι «άναψε το πράσινο φως» για να προχωρήσει η διοίκηση τις διαπραγματεύσεις με την Λίβερπουλ, οι οποίες κράτησαν μόλις δυο μέρες!

Ο νεαρός άσος είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτούν οι «ερυθρόλευκοι» από την μεγάλη αγγλική ομάδα, μετά τον Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος στοίχισε περίπου 20 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες.

Πλέον, απομένει να συμφωνήσει και ο παίκτης για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά κι όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα αρνηθεί.

Πηγή: protothema.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog