Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δικέφαλες νίκες

- Advertisement -

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, κατάφεραν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League…

Και όμως τα κατάφερε και με 10 παίκτες…

Με τον Κρέσιτς να είναι ο φύλακας άγγελος και παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 60′ ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη επικρατώντας με 1-0 της Φενέρμπαχτσε στην καυτή Τούμπα. Μάλιστα, στο 90ο λεπτό ο Παπάζογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να… κλειδώσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Βιερίνια από τα δεξιά είδε τον Έλληνα επιθετικό σε θέση βολής του έδωσε την πάσα όμως το πλασέ του εξ’ επαφής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βολκάν.. Αν οι Θεσσαλονικείς παίξουν με την ίδια αυτοσυγκέντρωση και στην Τουρκία, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Προβληματική αλλά αποτελεσματική

Το γκολ του Τζιμπούρ στο 11′ ήταν αρκετό για να νικήσει με 1-0 η ΑΕΚ την Νταντί Γ. στη Σκωτία και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League εκτός κι αν… δεν κατέβει στη ρεβάνς. Οι παίκτες της Ένωσης, δεν κατάφεραν να πιάσουν τα στάνταρ απόδοσης που μας είχαν συνηθίσει στα φιλικά του καλοκαιριού, ωστόσο κάτι η αδυναμία του αντιπάλου, κάτι η ικανότητα των παικτών που διαθέτει από τη μέση και μπροστά, κατάφερε να μετουσιώσει τη μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, σε γκολ.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάντως ο δικέφαλος των Αθηνών να μην είναι και τόσο σίγουρος για την πρόκριση γιατί από ότι μαθαίνω στον επαναληπτικό αγώνα σειρά έχουν να αγωνιστούν μετά τους ξυλοκόπους οι ψαράδες της Σκωτίας που φημίζονται για την τεχνική τους κατάρτιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog