Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έκλεισε Πάντελιτς ο Ολυμπιακός

- Advertisement -

Η μεταγραφική επέλαση της νέας διοίκησης του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αφού κάθε μέρα ανακοινώνεται τουλάχιστον ένας παίκτης.

Την Τετάρτη ήταν ο Σουμπίνιο,, την Πέμπτη ο Κρίστιαν Νέμεθ και την Παρασκευή ήρθε η σειρά του Μάρκο Πάντελιτς να  δώσει τα χέρια με τους “ερυθρολεύκους” και πλέον μετακομίζει στον Πειραιά.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συμφώνησαν με τον 31χρονο Σέρβο και έτσι η κορυφή της “ερυθρόλευκης” επίθεσης δεν θα είναι πλέον ορφανή.

Ο διεθνής σέντερ φορ που την περσινή σεζόν είχε 16 γκολ και 9 ασίστ σε 25 αγώνες με την φανέλα του Άγιαξ, ετοιμάζει βαλίτσες για το μεγάλο Λιμάνι και αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κοβάτσεβιτς, που πέρσι δεν υπήρχε στο ρόστερ.

Άλλωστε ο Ντάρκο ήταν αυτός που επέμεινε για τον συμπατριώτη του επιθετικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον ήθελε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κάθε άλλο…

Όπως και να ‘χει, σημασία για τους Πειραιώτες είναι πως βρίσκεται επιτέλους στο ρόστερ τους ένας επιθετικός μ’ όλη την σημασία της λέξης και με εκπληκτική αίσθηση του γκολ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως για τον παίκτη είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, όμως όπως και στην περίπτωση του Νέμεθ, νικητές αναδείχθηκαν οι “ερυθρόλευκοι’.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκο Πάντελιτς είναι ο δεύτερος παίκτης αυτό το καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ και κατέληξε στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση: “Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της για την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου επιθετικού Μάρκο Πάντελιτς. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας”.

Πηγή: sport24

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog