Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κριτική Π. Μίχα στον Γ. Γκιώνη

- Advertisement -
Κριτική στη Δημοτική αρχή Λουτρακίου – Περαχώρας άσκησε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Π. Μίχας αναφέροντας ότι…

… ο Δήμαρχος διαφημίζει έργα που έγιναν, τα οποία όπως αναφέρει ήταν ούτως ή άλλως δρομολογημένα.

Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν δόθηκε αναπτυξιακή προοπτική στο Δήμο και δήλωσε ότι υπάρχουν παράπονα από τους πολίτες για θέματα της καθημερινότητας….
Πηγή: isthmos.gr
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα Ρε παιδια ο κος Γερου εχει προβλημα υγειας και ολοι του ευχομαστε να ειναι περαστικο.Εσεις οι υπολοιποι που διεκδικουσατε την διαχειρηση του Δημου λακισατε? Δηλαδη χωρις τον Κο Γερου ειστε ενα τιποτα? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ? Εληψη ΑΡΧΗΓΟΥ Τελειωνουν τα οραματα? Μαλλον εισαστε για κλαματα .

  2. Ο Παυλος ειναι αγωνιστης και εκανε την προσπαθεια του και παλιοτερα αλλα δεν στηριχτηκε απο τους "συντροφους" του και ουτε τωρα φαινεται οτι θα στηριχτει. Παρολα αυτα στο δημοτικο συμβουλιο ηταν μαζι με τον ετερο Παυλο αυτοι που κρατησαν σε σημαντικα θεματα το δημο και αποκαλυψαν τι εστι γκιωνης. Τωρα θα του φορτωσουμε και οτι λακισε ρε πατε καλα

  3. ναι ρε χορτασαμε απο οραμα!!! πεστε ρε λαμογια ενα εργο που εφερε προοδο στη πολη!! ΕΝΑ!!!!! αντε στο διαολο σειρηνες του κολου που τρεφεστε απο τα πτωματα του κοσμακη…!!!! χεστηκα ρε για τους φοινικες στην εισοσο της πολης!!! κοστισαν οσο ολη η αφρικη μαζι!!! λαμογια!!! πανηγυριζετε κιολας!!! θα μου πειτε για το σπα?!?!? και λοιπον??? που προσφερε αυτο στην πολη?? εχετε κανει ενα λουτρακι, σανατοριο, να ερχετε ο μπαρμπας και η γιαγια, να τρωνε μια ντοματα και ενα γιαουρτι, και να παιρνουν 10 τηλ στην αστυνομια και να κλεινουν τα μαγαζια του κοσμακη… και εχετε το θρασος να μειλατε για οραμα και για προσφορα!!! κοπροσκυλα αθλια!!

  4. ο μιχας γνωριζει ολες τις αλητειες στην ΔΑΕΤ που εχει κανη ο ΓΚΙΩΝΗΣ και ειναι υποχρεωμενος να τα βγαλει στην φορα .Τα γραφω αυτα γιατι απο την1-1-2010 η ΔΑΕΤ θα αλλαξει τροπο λειτουργειας και οταν αυτα θα βγουν στην φορα υπευθυνοι και υπολογοι θα ειναι και αυτοι που γνωριζαν και τα κουκουλοναν.Το καταλαβες ΜΙΧΑ ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog