Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Παύλου: Σκληρή κριτική κατά Γ. Γκιώνη (video)

- Advertisement -

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Παύλου Παύλου υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων στον τηλεοπτικό σταθμό AXION όπως προβλήθηκε στο Δελτίο Ειδήσεων της 18.8.2010.

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα Παύλε τι ζητάς από τους δημότες να γυρίσουν πίσω και να βιώσουν όλα όσα συνέβαιναν επί Δημαρχίας σου,όπως ΘΡΙΛΕΡ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ-ΚΤΕΛ-ΜΑΡΙΝΑ-ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ[ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ]ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ….ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ….ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ…..

  2. Τα χάλια που περιγράφει σήμερα ο κ.Παύλου για το Λουτράκι, τα είχε και επί Δημαρχίας του και συγκεκριμένα μετά την αντιδημαρχία καθαριότητας του Κόντη (που ομολογουμένως το Λουτράκι ήταν πεντακάθαρο). Οι δημότες δεν ξεχνούν τη βρώμα και το χάλι της πόλης μας επί αντιδημαρχίας κας Πρωτόπαππα και των λοιπών. Θα τολμούσα να πω ότι σήμερα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Ας μην υποτιμά λοιπόν τη νοημοσύνη μας και τη μνήμη μας ο κ.Παύλου.

  3. Το Λουτρακι και επι Παυλου και επι Γιωτακη ηταν πεντακαθαρο. Δεν ξερω τι γινεται στα αλλα μερη του Δημου αλλα τετοια βρωμα δεν εχει ξαναυπαρξει στην πολη

  4. Eπί Παύλου ήταν καθαρό με αντιδημάρχους τον Μαρτσέλο και την Ρία Σακελλαρίου!Επειδή ήταν ικανοί οι ίδιοι και όχι ο αρχηγός τους,μην τρελαθούμε τελείως τώρα.

  5. μεχρι και ο Γιαλοψος κραζει τη δημοτικη αρχη Γκιωνη για τη βρωμα και την εγκαταλειψη, φανταστειτε σε τι σημειο εχουμε φτασει

  6. Στην παραλία οι πεζόδρομοι έχουν γίνει απο άσπροι μαύροι, ο Γκιώνης πήρε τους νέους από την μαυρίλα και τους πήγε στην ασπρίλα και τα πεζοδρόμια από την ασπρίλα και τα πήγε στην μαυρίλα…

  7. Eδώ ταιριάζει το "φωνάζει ο κλέφτης".Φίλοι η περίοδος των παχιών αγγελάδων έλαβε τέλος.Τώρα
    θα μιλήσει το ταλέντο όχι του δημάρχου αλλά το σύνολο των εκλεγμένων,που θα πρέπει να ιδρώσουν για να πάρουν χρήματα και όχι να περιμένουν το μάνα εκ της Ποσειδώνος.Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ντσου.Και οι πρότεροι,δοκιμασμένοι αλλά και οι ερχόμενοι δεν έχουν αυτό το ταλέντο.
    Οι προηγούμενοι δεν είχαν την ικανότητα να διαχειριστούν το χρήμα πόσο μάλλον να το "παράγουν".Για τους νέους πάλι ντσου.Σαν έρθει η ώρα θα μιλήσω και με στοιχεία για αυτούς.Καληνύχτα Λουτράκι.

  8. ρε ρουμελιωτη τα 400 χιλιαρικα που σου κοπανισε προστημο η εφορεια για τα πλαστα τιμολογια που εκοβεσ που βρηκες λεφτα και τα πληρωσες

  9. κοφηνα ρε το φανταζοσουν απο τη λυκοπορια που καταγεσαι οτι θα διοικουσες το λουτρακι μαζι μετο κουτσαβακι απο τα ισθμια τον περρα ωσ περα

  10. Aγαπητοί μου συνδημότες
    Είναι μάλλον παραλογισμός να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ο Παύλου να πάρει τον δημαρχειακό θώκο πάλι!
    Ο υπέρμετρος εγωισμός του, ο αλλοπρόσαλος χαρακτήρας του,η πολιτική 12ετής αδράνειά του που περιορίστηκε σε αναπλάσεις και όχι σε έργα ανάπτυξης και υποδομής, η παντοκρατούσα αυλική του κουστοδία(δυστυχώς κάποιοι από αυτούς εξακολουθούν να τον ακολουθούν),είναι μερικοί από τους λόγους που τον απομακρύνουν από το όνειρο του να ξαναγίνει Δήμαρχος.
    Του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες και δεν έκανε κανένα θαύμα….Γιατί να τον πιστέψουμε πως τώρα θα κάνει κάτι διαφορετικό;;;;
    Άς αναλάβουν κάποιοι άλλοι,πιο φρέσκοι….
    Δεν θα πεθάνουμε με τον Παύλου Δήμαρχο……
    Η φιλοδοξία του δεν έχει όριο……….
    και αυτό είναι και το τρωτό του σημείο, γιατί σκέπτεται μόνο τον εαυτό του…………

  11. ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ!!!
    Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ εχουν κανει ΜΕΓΑΛΟ κακο στο Λουτρακι…
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

  12. Τον Παυλου ο κοσμος ποτε δεν τον κατηγορησε για το εργο του που το ζηλευουν σε ολους τους δημους της Κορινθιας αλλα για τη συμπεριφορα καποιων συνεργατων του (και κυριως ενος) που τωρα εχει κανει περα. Πιστευω οτι το ποσοστο που θα παρει τη δευτερη κυριακη θα ειναι συντριπτικο.

  13. Σιγά ρε Πόπη για τη σιγουριά σου ότι θα πάει και δεύτερη Κυριακή…….. Όταν κουραστείς, άλλαξε πλευρό!!! Άντε καλό ξημέρωμα!!!

  14. Φιλε ανωνυμε 2:15π.μ το σχολιο 2:03 δεν είναι δικό μου. επιμενω με λεβεντια να βαζω την υπογραφη μου, και σεβομενη παντα που βαζω την υπογραφη μου(απο το αλλο… δεν έχω)και που δίνω τον λόγο της τιμης μου.
    αν και γυναικα τα τιμω ΑΠΟΛΥΤΑ…ΕΣΥ;;;

  15. Ποιοί πρώην διώκτες φτιάχνουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΥΛΟΥ;;Και μου λες γιατί δεν σου γράφω από τώρα τα αποτελέσματα των εκλογών.Δυστυχώς χάθηκε μια ευκαιρία να αλλάξουν όλα στο συνδυασμό του ΠΑΥΛΟΥ και να σαρώσει στις εκλογές.Με καμμένα υλικά του 2006 δεν κάνεις μουσακά ΠΟΠΗ,μιας και είσαι καλή μαγείρισα……..

  16. Καλά Πόπη μας έπεισες, μην ορκίζεσαι!!! Αλλά παρεπιπτόντως, στην ανάρτηση λίγο πιο κάτω του Πετρίτση για το ΓΠΣ δεν σε είδα να γράφεις επώνυμα κάτι. Αλλά μάλλον δεν σε αφορά το θέμα των οικιστών!!!
    Γιατί εσύ, ως αντικειμενική που είσαι, θα είχες να γράψεις ένα καλό λόγο και για τον Πετρίτση αν σε αφορούσε το θέμα!!! Ετσι δεν είναι κα Αγγελοπούλου; Η μακρόχρονη εμπειρία του Πετρίτση στα τεχνικά θέματα δεν είναι προτέρημά του, όπως είναι του Παύλου η μακρόχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά, που δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις και να ξαναγράφεις!!! Σωστά;;;;;

  17. Η κα Πόπη για όσους δεν θυμούνται το 2006 ήταν απέναντι από τον Παύλου. Ο κος Παύλου τότε έβλεπε τους ανθρώπους του Υδροφόρου και πέταγε ιλαρά ή στην καλύτερη τους τους πέταγε έξω από το γραφείο του….Ένας συνυποψήφιος της κας Πόπης έλεγε στο καφενείο ότι και τότε η κα Πόπη με τον Παύλο ήταν, άλλο αν αγωνιζόταν κάτω από την αιγίδα του κου Λάμπρου…..Εδώ τι γίνεται λοιπόν;;;;Αν είναι αλήθεια το γνώριζαν ή το γνωρίζουν οι άνθρωποι του Υδροφόρου….Ίσως γιαυτό και δεν είναι πια στο Σύλλογο η κα Πόπη.΄
    Όσο για τα επώνυμα σχόλια της την πληροφορούμε ότι γνωρίζουμε και τα ανώνυμα της, πότε, που και για ποιό λόγο τα κάνει….
    Αναφαίρετο δικαίωμά της είναι να γράφει και να λέει ότι θέλει η συγκεκριμένη κυρία, εκείνο που με ενοχλεί αφάνταστα είναι η εμμονή της για το απόλυτο της άποψής και το αλάνθαστο της κριτικής της. Κατά τάλλα είναι συμπαθέστατη…..ιδίως όταν δεν μας κάνει υποδείξεις για το πως θα ψηφίσουμε!!!!!

  18. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 4:23μ.μ. και 7:27
    αφου ξερεις τοσα πολλα για μενα γιατι δεν τα λες λεβεντικα με το γλυκο σου ονοματεπωνυμο..
    ετσι! για να κανουμε ενα διαλογο να μαθουν και οι συμπολιτες μας καποια πραγματακια…στα σχολια εσυ ανωνυμος(;) εγω επωνυμη, πως να γινει πολιτικος διαλογο;;;
    λενε: η ανωνυμια γεννα δειλους!!!
    μη τους επιβαιωνεις…Εγω εχω την καλη διαθεση να σου απαντησω σε ολες σου τις ερωτησεις…με ειλικρινεια. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;; ή ΦΟΒΑΣΑΙ!!!
    ΥΣΤ/ΟΝ:
    Παντα καταθετω την ταπεινη μου αποψη, οποιος θελει την δεχεται, οποιος δεν την αποδεχεται καλα κανει, δικαιωμα του ειναι.

  19. προς κα ΠΟΠΗ…

    κυρια μου, με ολον τον σεβασμο, και μιας και δεν σας ξερω προσωπικα, να σας θυμισω κατι… οσων αφορα στο internet, η ανωνυμια δεν γεννα δειλους, αλλα αληθειες… απλα, οταν γινονται καταγγελιες σαν τις παραπανω, καλο θα ειναι να γινονται επωνυμα για να γινονται και πιστευτες… δεν θα διαμονοποιησουμε ενα μεσον μονο και μονο επειδη καποιοι υπαλληλοι παραληρουν!

    φιλικα

    Elusive

  20. ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κον ή Κα Elusive.
    λετε οτι δεν με ξερετε προσωπικα, μπορει να λετε αληθεια.
    ομως με μαθαινετε απο εναν ανωνυμο δειλο,ο οποιος χρεισιμοποιωντας το ονομα μου, μου επιτιθεται επι προσωπικου,λεγοντας ισχρα ψεματα.
    λετε οτι η ανωνυμια δεν γεννα δειλους αλλα, γεννα αληθειες.θα μου επιτρεψετε να διαφωνισω γιατι:
    κυριε ή κυρια Elusive(ειδατε τη κανει η ανωνυμια δεν ξερω εαν ειστε κος ή κα
    )Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!!!
    και θα πρεπει να τη υποστηριζει καποιος με σεβασμο και βαζοντας λεβεντικα την υπογραφη σου.
    αλλωστε οταν λες αληθειες για ποιο λογω να κρυβεσαι;
    τον χαβελε ναι, τον κανεις ανωνυμα.
    στην ανωνυμια βγαζει καποιος τα χειροτερα αποθυμενα του,οι λεβεντες δεν φοβουνται ΠΟΤΕ τη αληθεια οσο πικρη και να ειναι.
    Μην επικροτειτε λοιπον την ανωνυμια σαν μεσω αληθειας.
    το internet ειναι ενα εργαλειο για γνωση και επικοινωνια, δεν μπορει ομως να το χρεισιμοποιει καποιος δειλος για να θυγει αξιοπρεπειες, ανθρωπους που ΠΟΤΕ δεν τους εχουν πειραξει. και αυτος που μου επιτιθεται το ξερει πολυ καλα.
    θα μου επιτρεψετε να προστατευσω τον εαυτο μου απο τον δειλο ανωνυμο γιατι, με χρεισιμοποιει για να βγαλει τις προσωπικες του κακιες σε αλλο προσωπο, που δεν τολμα να του τα πει κατ'ιδιαν.
    οπως αντιλαμβανεστε η ανωνυμια δεν γεννα αληθειες, παρα ΜΟΝΟ ΔΕΙΛΟΥΣ!!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΟΠΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.

  21. Άρα τόσες φορές που εσείς γράφατε ή γράφετε, κα Πόπη και ΑΝΩΝΥΜΑ, τι από τα δύο είσαστε;;;;;;;;
    Όλοι έχουμε δεχτεί την επώνυμη αλλά κυρίως την ΑΝΩΝΥΜΗ σκληρή κριτική σας-αυτό είναι αλήθεια!
    Γιατί δεν αντέχετε λοιπόν την κριτική των άλλων προς το πρόσωπό σας;;;
    Ρωτήστε το φίλο και συνυποψήφιό σας που διατυμπανίζει προς όλους την συγκεκριμένη είδηση.
    Δεν είναι προσπάθεια συκοφάντησης κα Πόπη, είναι η αλήθεια!

  22. ΑΝΩΝΥΜΕ 1:21 π.μ.
    ειδες οτι η ανωνυνια εκτος απο δειλους γεννα και ρουφιανους.
    ακου λοιπον,στο δικο σου μπλοκ δεν εχω σχολιασει ανωνυμα κανεναν επι προσωπικου,το θεωρω ανηθικο.
    ανωνυμα δεν εγραψα ΠΟΤΕ.
    Σε αλλο μπλοκ τοπικο πριν κανα χρονο περιπου εγραφα με ψευδωνυμο, ομως τα σχολια μου ηταν παντα πολιτικα.και επειδη τα εξεφραζα και τα υποστηριζα και στις παρεες μου με καταλαβαν και ετσι θεωρισα οτι ειναι βλακεια να γραφω με ψευδονωμο.
    δεχομαι την οποια καλοπροαιρετη κριτικη γιατι απο αυτην γινομαστε ολοι καλυτεροι
    την κακοπροαιρετη τη σιχαινομαι και γι αυτο παντα θα αντιδρω.
    αποκλειετε δικος μου φιλος να διατυμπανιζει ψεματα, γιατι τοτε δεν θα ειχα φιλο αλλα ρουφιανο!
    συνυποψηφιος μπορει να λεει ψεματα για να μου αρπαξει κανενα ψηφο, αυτο δυστυχως μπορει να ειναι αληθεια, μεσα στο εκλογικο παιχνιδι ομως δεν ειναι;;;
    ειδες οτι κρυμενος πισω απο την ανωνυμια προσπαθεις να με βαλεις να μαλωσω με γνωστο;
    καταλαβες τι κρυβει η ανωνυμια σου;
    εισαι αδιορθωτος ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ!
    και επειδη βλεπω οτι δεν εχεις τη διαθεση να παψεις να εισαι ανωνυμος-δειλος-και ρουφιανος.
    θα σε καληνυχτισω με αυτα:
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝ ΜΗ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙς ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!!
    “Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία”
    ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
    ΥΣΤ/ΟΝ:
    Αντι για το ναυαγιο-βαρκα ταπεινη μου προταση να βαλεις τον Ισοκρατη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog