Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πολύ σκληρό για να πεθάνει..το γουρουνάκι!

- Advertisement -

«Πολύ σκληρό για να πεθάνει» αποδείχθηκε ένα γουρούνι σε χοιροτροφείο της Ρόδου, που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των.. δημίων του οι οποίοι επιχείρησαν να το σκοτώσουν χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα! Τους «εκδικήθηκε», μάλιστα, καθώς τα σκάγια τραυμάτισαν αυτόν που το κρατούσε!
Το απίστευτο περιστατικό,, που λίγο έλειψε να στοιχίσει ανθρώπινη ζωή, συνέβη σε χοιροστάσιο στο Τιγκάκι της Ρόδου, όταν οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πυροβολήσουν το ζώο που εξέτρεφαν αντί να το θανατώσουν με τους συνήθεις τρόπους! Ένας 20χρονος Αλβανός ανέλαβε να κρατήσει ακίνητο το γουρούνι και ένας συνάδελφός του να το πυροβολήσει σε καίριο σημείο, ώστε ο θάνατος να είναι ακαριαίος και να μην υποφέρει το ζώο.
Φαίνεται, όμως, πως το γουρούνι κατάλαβε τι το περίμενε, γιατί άρχισε να τινάζεται απότομα προς κάθε κατεύθυνση προσπαθώντας να ξεφύγει… Κάποια στιγμή που ο νεαρός Αλβανός πίστεψε ότι το είχε ακινητοποιήσει, έκανε σήμα στον συνάδελφό του να πυροβολήσει. Όμως, το ζώο τινάχτηκε ξαφνικά και τα σκάγια τραυμάτισαν τον αλλοδαπό εργάτη στο αριστερό χέρι! Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του αφαιρέθηκαν αρκετά σκάγια αλλά θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν και τα υπόλοιπα. Το γουρούνι, πάντως, γλίτωσε τον θάνατο!
protothema

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog