Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γυαλιά καρφιά το γήπεδο της Νέας Σμύρνης – Και πάλι στον αέρα το παιχνίδι ΑΕΚ – Νταντί

- Advertisement -

Μετά την κατάληψη στα γραφεία της Νέας Σμύρνης περίπου 150 οπαδοί του Πανιωνίου προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στον χλοοτάπητα, στα δοκάρια και τους πάγκους του γηπέδου, ώστε να μην γίνει ο αγώνας της ΑΕΚ με την Νταντί, ενώ ακολούθησε κυνηγητό με την αστυνομία.

Δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που αντιδρούσαν στο γεγονός ότι παραχωρήθηκε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην Ένωση, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και με τα μηχανήματα του κηπουρού (φτυάρια κλπ) έσκαψαν το μεγαλύτερο μέρος του, ενώ έσπασαν πάγκους, καθίσματα και έκαναν σοβαρές ζημιές στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Η απόφαση του Ερασιτέχνη να δώσει την έγκριση στην ΑΕΚ για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο στον αγώνα με την Νταντί ήταν η αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χλοοτάπητας έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει παιχνίδι την Πέμπτη! Πρόκειται για μια εξέλιξη που μοιάζει με φάρσα και κυριολεκτικά βάζει φωτιά στην ΑΕΚ. Ο χρόνος που απομένει για να βρεθεί νέα έδρα είναι λίγος και δεν ξέρουμε τι θα έχει να πει και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το νέο ρεζιλίκι. Νωρίτερα οι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν καταλάβει τα γραφεία του Ερασιτέχνη.

“Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί. Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν!”, τόνισε ο Πάνος Τσελέντης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, ενώ σε έξαλλη κατάσταση ήταν και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίο είπε μετά το συμβάν: “Είναι αλήτες. Αν ήμουν ακόμα πρόεδρος θα έκλεινα τους συνδέσμους”.

Έξω από το γήπεδο τούτη την ώρα υπάρχει ένα κυνηγητό ανάμεσα στους οπαδούς του Πανιωνίου και της αστυνομίας!

Πηγή: Newsit

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε κανει να αναρωτιεσαι, αυτη η χωρα εχει εισαγγελεις??? και αν εχει, τι τους απασχολει τοσο πολυ απο το να κανουν τη δουλεια τους? Ρε γαμωτο, αυτη η χωρα εχει υποφερει πολυ απο την ατιμωρησια και απο την μη τηρηση των νομων.. πρεπει να ειμαστε οι μονες χωρες, μαζι με την ιταλια, που οι εισαγγελεις και οι δικαστικοι λειτουργοι γενικοτερα (οχι στο συνολο τους βεβαια, αλλα αντε βρες τους τιμιους) ειναι τοσο μα ΤΟΣΟ διεφθαρμενοι… ουτε μια μπαλα δεν μπορειτε να οργανωσετε ρεεεεεεεεε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog