Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στη Νέα Σμύρνη το ΑΕΚ – Νταντί

- Advertisement -

Συμφωνία ΑΕΚ και Πανιωνίου για την έδρα του επαναληπτικού με τους Σκωτσέζους-Απομένει η έγκριση της ΟΥΕΦΑ

Η ΑΕΚ βρέθηκε κοντά στην πιο… μαύρη σελίδα της ιστορίας της. Η μη εύρεση έδρας για τον επαναληπτικό των play offs, με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, έφερνε προ των πυλών έναν οδυνηρό αποκλεισμό για την Ένωση και έναν μεγάλο ευρωπαϊκό διασυρμό. Από το πρωί και από τη στιγμή που το Περιστέρι κρίθηκε ακατάλληλο για την διεξαγωγή του αγώνα, μόνο δύο λύσεις υπήρχαν. Το Καραϊσκάκη χωρίς κόσμο και η Νέα Σμύρνη, με τον επίσημο Πανιώνιο να μην δίνει τη συγκατάθεσή του ώστε να πραγματοποιηθεί εκεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τους Σκωτσέζους.

Η επιλογή του «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν η τελευταία, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πάρει την απόφαση ο αγώνα με τη Νταντί να γίνει χωρίς την παρουσία των φιλάθλων και θεωρείτο ως έσχατη. Για αυτό ξεκίνησαν αφόρητες πιέσεις από την πλευρά της ΑΕΚ, στους Τσακίρη και Κιντή, προκειμένου να δώσουν το «οκ» και να δηλωθεί η Νέα Σμύρνη ως έδρα. Και όμως. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Πανιωνίου, ήταν κάθετοι στην αρνητική τους στάση και ο διασυρμός ολοένα και πλησίαζε.

Τελικά λίγη ώρα πριν εκπνεύσει η έξτρα προθεσμία που είχε δώσει η ΟΥΕΦΑ και στην τελευταία επικοινωνία με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, επήλθε η συμφωνία. Όχι όμως από την ΠΑΕ, αλλά από τον Ερασιτέχνη, ο οποίος είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το γήπεδο. Πλέον απομένει να δώσει το «οκ» και η ΟΥΕΦΑ, στην επιθεώρηση που θα κάνει εντός των επόμενων ωρών και να διαπιστωθεί πως το γήπεδο πληροί τους κανόνες ασφαλείας, κάτι που δεν συνέβη με το Περιστέρι.

Το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, φαίνεται πως οδεύει προς επίλυση και πλέον στην ΠΑΕ θα συνεχίσουν τις συσκέψεις για το δεύτερο, σε σειρά προτεραιότητας, θέμα που προκύπτει και έχει να κάνει με τα εισιτήρια. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι περίπου 11.500, την στιγμή που οι κάτοχοι διαρκείας είναι 12.000, έχουν πουληθεί περίπου 2.500 απλά εισιτήρια, ενώ αναμένονται στη χώρα μας και περίπου 500 Σκωτσέζοι.

Πηγή: aek365

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog